Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment News wong Rusia Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan Trending Ukraine USA

IBM ninggalake Rusia amarga agresi Ukraina

IBM ninggalake Rusia amarga agresi Ukraina
IBM ninggalake Rusia amarga agresi Ukraina
ditulis dening Harry Johnson

Sawise nundha kabeh kegiatan komersial ing Rusia, bebarengan karo mandap dodolan piranti lunak lan kerjasama karo perusahaan pertahanan Rusia ing awal Maret 2022, raksasa teknologi AS IBM ngumumake dina iki yen wis rampung metu saka pasar Rusia amarga perang Rusia sing terus-terusan. agresi ing Ukraine.

Arvind Krishna, CEO saka IBM ujar ing pratelan sing diterbitake dina iki: "Ayo jelas: kita wis nundha kabeh operasi ing Rusia."

Sadurungé, IBM ujar manawa bakal tetep nyedhiyakake dhukungan kritis kanggo wilayah sing paling akeh kena pengaruh, nanging woro-woro dina iki nerangake manawa perusahaan teknologi multinasional kasebut mundur saka Rusia kanthi apik.

Situs web IBM Rusia saiki nuduhake pesen: "Konten iki ora kasedhiya maneh."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...