Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Asosiasi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Rapat (MICE) News wong Mbangun maneh Pariwisata News Wire Plancongan

ICCA lan ASAE ngumumake kolaborasi anyar

ICCA lan ASAE ngumumake kolaborasi anyar
ICCA lan ASAE ngumumake kolaborasi anyar
ditulis dening Harry Johnson

International Congress and Convention Association (ICCA) lan American Society of Association Executives (ASAE) ngumumake ing ngisor iki:

"We are pleased kanggo ngumumake Asosiasi Kongres lan Konvensi Internasional (ICCA) lan American Society of Association Executives (ASAE) kolaborasi kanggo nambah akses menyang konten lan komunitas kanggo ekosistem asosiasi global.

ICCAkolaborasi karo ASAE bakal nggunakake kekuwatan saben organisasi kanggo nggedhekake kesempatan kanggo keterlibatan lan nuduhake kawruh antarane pimpinan asosiasi sacara global, lan komunitas rapat asosiasi global.

Kolaborasi kasebut ndhukung tujuan asosiasi lan rencana strategis lan bakal fokus, sinau peer to peer lan ngembangake komunitas global.

Conto pemrograman peer-to-peer kalebu kolaborasi ing ASAE's Global Summit on the State of the Association Community lan uga ngembangake siji program sing fokus ing warisan, mung sawetara. Saliyane peer-to-peer-programming ICCA lan ASAE bakal nggoleki kesempatan pameran bareng uga pernyataan bebarengan kanggo ndhukung komunitas kasebut.

"Peran asosiasi saya ganti kanthi cepet lan akeh tren meta sing kena pengaruh ASAEArah strategis dituduhake dening kolega global kita, "ujare Presiden lan CEO ASAE Michelle Mason, FASAE, CAE. "Kasunyatan iki mbutuhake pemikiran sing luwih kolaborasi lan nuduhake ide antarane pimpinan organisasi ing saindenging jagad. Kolaborasi ASAE karo ICCA minangka pengakuan yen ora ana organisasi sing duwe kabeh jawaban. Bebarengan, kita bakal kerja kanggo nambah kawruh kolektif babagan ekosistem asosiasi.

ICCA CEO, Senthil Gopinath komentar: "Sacara tradisional kita tansah ngormati kolaborasi sing cedhak karo ASAE, nanging dina iki kita luwih bungah tinimbang sadurunge kanggo adaptasi karo lingkungan sing ganti lan ngrampungake kolaborasi anyar iki sing nurturing kemitraan, kolaborasi, lan wutah saka loro komunitas kita. . Keterlibatan sing luwih migunani lan lestari lan ing ndhuwur kabeh kolaborasi sing saling nguntungake bakal nyengkuyung nilai asosiasi kanggo masyarakat lan rapat-rapat minangka kendaraan kanggo ngowahi owah-owahan ing komunitas lokal. Aku seneng banget bisa kerja bareng karo Michelle lan ASAE kanggo ngowahi rapat sacara global lan ningkatake keragaman, inklusi, kelestarian, lan warisan rapat lan asosiasi sacara global.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...