'Akademi Islandia' ngajak para wisatawan supaya diwenehi informasi lan lelungan kanthi seneng

0a1_4419
0a1_4419
ditulis dening editor

REYKJAVIK, Islandia - Dina iki Inspirasi dening Iceland ngumumake 'Akademi Islandia', alat online anyar sing nyenengake kanggo mbantu para pengunjung ngerti budaya lan tata krama Islandia sing paling apik, kepiye supaya tetep aman.

Print Friendly, PDF & Email

REYKJAVIK, Islandia - Dina Inspirasi dening Iceland ngumumake 'Akademi Islandia', alat online anyar sing nyenengake kanggo mbantu para pengunjung ngerti budaya lan tata krama Islandia sing paling apik, carane tetep aman nalika lelungan, uga alam sing apik. Macem-macem kelas diliputi dening panel ahli karismatik lan 'tutor' lokal, nyorot topik sing paling akeh dijaluk turis, uga sing ora bisa dipikirake. Akademi tujuane kanggo mbantu turis supaya luwih ngerti, njamin pengalaman sing nyenengake lan migunani, lan nambah kesadaran babagan cara lelungan kanthi aman lan tanggung jawab.

Akademi online, saiki mbukak liwat situs web Inspired By Iceland, bakal ndeleng seri tutorial video sing dirilis, nawakake kursus singkat sing nyenengake lan kawruh babagan macem-macem aspek budaya Islandia; saka njlentrehake tata krama bak mandi panas lan kelestarian panganan lokal, kanggo keamanan gletser lan nerangake kenapa turis ora nate ngganggu lumut Islandia sing dihargai warga.

Inga Hlín Pálsdóttir, Direktur, Pariwisata & Industri Kreatif ing Promote Iceland ujar: "Kanthi daya tarik Islandia minangka tujuan musim dingin sing saya tambah lan kapentingan saka Eropa lan Amerika Utara nganti 59% wiwit 2012*, kita duwe tanggung jawab kanggo ora mung menehi inspirasi nanging uga ngajari. sing nganggep lelungan menyang Islandia, uga nyengkuyung lelungan sing lestari ing antarane para pengunjung. Mayoritas turis pengin ngalami alam, lan kita ngerti yen alam Iceland kudu dianggep kanthi hormat lan ati-ati. Kita percaya yen lelungan luwih ngerti kahanan sadurunge, dheweke bakal entuk luwih akeh saka perjalanan kasebut lan ninggalake negara kasebut kanthi luwih seneng.

Panel 'Akademi Islandia' saka wolung 'tutor' sing berpengalaman lan pinter bakal menehi tutorial sing entheng nanging informatif babagan macem-macem subjek spesialis. Dipimpin dening 'Kepala Akademi' lan pemandu wisata sing disertifikasi Stína Bang sing bakal mimpin kelas ing Perjalanan Bertanggung Jawab ing Islandia, tutor kalebu Jónas Guðmundsson, Petugas Pencarian lan Penyelamat Islandia lan kepala proyek SafeTravel (Tetep Aman ing Islandia), Ylfa Helgadóttir, Anggota Tim Kuliner Nasional (Carane Mangan Kaya Wong Islandia), Guðmundur Karl Jónsson, Manajer Area Ski ing Hlíðarfjall (Pandhuan kanggo Olahraga Musim Dingin ing Islandia), Kamilla Ingibergsdóttir, Asisten Pribadi kanggo Monsters lan Pria lan mantan kepala PR lan marketing kanggo Iceland Airwaves (A Guide to Icelandic Festivals), Baldur Kristjánsson, Photographer (Capturing the Northern Lights), Guðrún Bjarnadóttir, Wellness specialist (Therapeutic Iceland) and Sigríður Margrét Guðmundsdóttir, Icelandic Saga expert, (A Beginners Guide to Icelandic Saga).

Kelas 'Akademi Islandia' mbukak kanggo kabeh wong liwat situs web Inspired By Iceland lan saluran media sosial (Facebook, Twitter lan Instagram). Pamirsa diundang kanggo rawuh ing saben kelas lan diwanti-wanti kanggo ngrampungake saben istilah, sawise iku bakal nampa badge khusus. Yen wis ngumpulake kabeh lencana sing kasedhiya, pamirso bakal duwe kesempatan kanggo menang 'wisata lapangan' menyang Islandia kanggo nyoba katrampilan anyar.

Kaya sekolah nyata, jadwal 'Akademi Islandia' bakal mlaku kanthi musiman kanthi kelas anyar sing diluncurake saben istilah:

– Carane Nyegah Hot Tub Awkwardness

Islandia misuwur kanthi budaya bak mandi panas, nanging apa sampeyan ngerti adat istiadat lan tata krama sing paling disenengi para warga? Kelas iki wis dijamin, sanajan tatakrama sing bener ora!

- Lelungan sing Tanggung Jawab ing Islandia

Salah sawijining aturan emas kanggo lelungan ing Islandia yaiku ngurmati Alam Alam lan njaga lingkungan sampeyan. Kepala Guru Stína bakal nuduhake sampeyan carane dadi lelungan sing paling tanggung jawab karo kelas iki.

– Carane Mangan Kaya Wong Islandia

Temokake rahasia ing mburi Islandia minangka salah sawijining negara paling dawa ing bumi. Petunjuk, diwiwiti saka weteng! Koki pemenang penghargaan Ylfa ngandhani babagan masakan paling apik ing Islandia lan nuduhake yen sampeyan pancene apa sing sampeyan mangan.

- Tetep Aman Ing Islandia

Islandia ayu nanging bisa uga dadi papan sing angel kanggo lelungan. Aja wedi, Jónas saka Icelandic Search and Rescue teka kanggo menehi piwulang babagan tetep aman ing Islandia. Njupuk kelas kanggo nglengkapi dhewe kanggo petualangan sabanjure.

- Pandhuan kanggo Olahraga Musim Dingin ing Islandia

Ing mangsa Icelandic wis akèh kanggo kurban panjelajah aktif, saka snowboarding lan ski kanggo nyilem antarane piring tektonik. Izinkan Manajer Area Ski Guðmundur ngajak sampeyan tur kanthi adrenalin ing kabeh kegiatan sing ditawakake:

- Paket Anget lan Tetep Seneng

Cuaca Iceland cepet banget owah-owahan. Dituntun ing kelas iki babagan apa sing kudu dipakai lan apa sing ora bakal dipangan supaya tetep anget lan seneng ing Islandia.

- Nyopir ing Islandia

Nyopir ing Islandia ora mung mbutuhake katrampilan, nanging uga kesadaran babagan kahanan sing bisa ditindakake. Ayo tutor kita Jónas ngisi sampeyan babagan carane nyiyapake sing paling apik nalika lelungan nganggo roda papat.

- Islandia terapi

Pakar kesehatan Guðrún mulang sampeyan kabeh babagan kabugaran ing Islandia, saka kolam panas bumi sing dadi bagéan saka urip saben dina nganti Blue Lagoon sing misuwur ing donya.

- Pandhuan kanggo Festival Islandia

Apa jenis pengunjung festival sampeyan? Saka Reykjavik's Design March kanggo Iceland Airwaves nganti jaran jaran sing dadi jantung urip tani Iceland, ayo tutor Kamilla nuntun sampeyan menyang pengalaman festival impen sampeyan.

– Carane Lelungan Luwih ing Islandia

Islandia minangka pulo cilik sing dilayani kanthi apik dening dalan lingkar sing populer lan penerbangan domestik menyang pitung wilayah ing negara kasebut. Sinau karo kelas iki carane gampang njelajah kabeh sudhut tanah paling ayu ing bumi.

- Njupuk Cahya Lor

The Northern Lights minangka favorit dhaptar ember nanging carane njupuk ing kamera iku seni sing njupuk sawetara esthi! Tutor Baldur bakal menehi saran marang murid-muride ing kelas iki babagan wektu sing paling apik, papan sing paling apik lan cara sing paling apik kanggo njupuk foto Cahya Lor sing sampurna.

– Pandhuan Pamula kanggo Saga Islandia

Icelandic Sagas minangka seri crita sejarah sing nyebabake kagum lan nggumunake warga lokal nganti saiki. Ngerteni luwih akeh babagan dhasar Sagas lan apa sing ndadekake pentinge wong Islandia, enom lan tuwa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.