Warta cepet

Yen Sampeyan Nggawe Apik, Dheweke Bakal Teka

Turu, mangan enak, obah, dolanan, rasane kepenak, kerjane apik. Marriott Bonvoy ngandelake kesehatan kanggo narik kawigaten kulawarga menyang kemah khusus musim panas iki.

All-Inclusive dening Marriott Bonvoy wis kerja sama karo perusahaan pengalaman kulawarga sing inovatif, CAMP, kanggo nggawe perjalanan eksklusif kanggo bocah-bocah ing The Westin Reserva Conchal, Resor Golf & Spa All-Inclusive ing Costa Rica. Saka 6 nganti 10 Juli, paket kulawarga sing bisa dipesen nggawa kegiatan fisik, budaya, lan kreatif sajrone seminggu kayata yoga, seni lan kerajinan DIY, dolanan banyu, karaoke, lan liya-liyane menyang Kids Club ing properti. Paket kasebut - sing diilhami dening Westin's Six Pillars of Well-Being - nandhani aktivasi internasional pertama CAMP, nggabungake keahlian FUN lan PLAY merek kasebut menyang model kabeh-kalebu, nggawe perhotelan luwih dhisik.

"We are bungah kanggo kolaborasi karo CAMP ing pengalaman saestu unik iki kanggo kulawargané," ngandika Jason Nuell, Wakil Presiden Senior, Premium Brands, Marriott International. "Reguler CAMP saka Boston menyang Brooklyn lan Dallas menyang Los Angeles ngerti kepiye pengalaman sing luar biasa mlaku ing lokasi CAMP. Saiki kita nggawa pengalaman kasebut kanthi latar mburi Westin Reserva Conchal sing nggumunake. Para wong tuwa bakal tentrem amarga ngerti anak-anake lagi seneng-seneng, nalika padha seneng kabeh sing ditawakake resort sing luar biasa iki. Iku win-win kanggo kulawarga.

Westin Reserva Conchal sing ramah lingkungan disetel ing antarane alas eksotis lan pesisir sing ora dirusak ing Riviera Pasifik Utara Kosta Rika, nyedhiyakake keseimbangan sing cocog kanggo uwal sing nyenengake, budaya lokal, lan nyenengake kulawarga. Keluarga sing memesan paket CAMP Westin Reserva Conchal bakal seneng:

• Tetep kabeh-kalebu limang wengi saka 6-10 Juli kalebu dhaharan, aktivitas, lan liya-liyane

• Jadwal klub bocah-bocah limang dina sing fleksibel (kanthi kemampuan kanggo nyelehake utawa njupuk) kanthi aktivitas sing dipandu dening Westin's Six Pillars of Well-being:

• Sleep Well – Pemrograman khas Westin sing ndhukung turu wengi sing nyenyak kanggo ngisi daya sawise dina ngulandara ing CAMP

• Eat Well – nggabungake pilihan panedhaan sing nutrisi lan enak saka Westin's Eat Well Menu for Kids

• Move Well - tetep aktif karo kegiatan dina lapangan, game banyu, lan Olimpiade CAMP

• Play Well – ngajak bocah-bocah supaya ngeculke karo bootCAMP slime CAMP, bash gelembung, nyanyi-a-longs, pesta dansa pokok, dolanan banyu, lan liya-liyane

• Rasa Sehat - ngrangsang indra kanthi tema kelas yoga esuk lan sesi pendhidhikan supaya bocah bisa nyambung karo alam lan sinau luwih lengkap babagan Kosta Rika

• Makarya kanthi apik - nggawe atmosfer sing nyenengake kanggo bocah-bocah sinau bebarengan lan tetep sesambungan karo kerajinan DIY, eksperimen, lan kartu pos kanca pena

• Layanan tanggal wengi sawise-jam sing diwenehake dening penasihat CAMP, melu bocah-bocah kanggo hiburan wengi sing nyenengake ing klub bocah

• Voucher kanggo toko online CAMP bocah sing diisi karo pilihan dolanan, buku, sandhangan, lan liya-liyane

• Pandhuan wisata sing bisa diklumpukake nuduhake tujuan populer, kewan asli, lan masakan lokal saka Kosta Rika sing digunakake sajrone sesi pendhidhikan langsung

• Kegiatan kaya nglangi, tenis, golf, game meja, jangkrik pantai utawa bola voli uga kalebu

• CAMP ing Westin Reserva Conchal cocog kanggo bocah-bocah umur 4 nganti 12 taun

"Misi CAMP yaiku mbantu kulawargane mangsuli pitakon, 'Apa sing kudu ditindakake dina iki?' liwat kombinasi play, produk, lan pemrograman, "ujare Amanda Raposo, Chief Experience Officer ing CAMP. "Ing toko, komunitas, lan online, kita nggawe pengalaman sing nyenengake lan interaktif kanggo bocah-bocah lan kulawargane. Kemitraan karo Marriott menehi kesempatan sing luar biasa kanggo nggawa keajaiban CAMP lan penasehate kanggo kulawarga sing ngluwihi tembok kita dhewe. Kita seneng nggawa dolanan menyang liburan kulawarga.

Saliyane program eksklusif ing Westin Reserva Conchal, CAMP uga bakal nggawe buklet kegiatan pandhuan perjalanan sing bisa dikumpulake kanggo klub bocah ing properti All-Inclusive dening Marriott Bonvoy liyane. Buklet khusus tujuan iki bakal nampilake aktivitas pendidikan sing menarik kalebu kaca sinau kanggo nemokake kewan lokal, titik kontak budaya, keajaiban kuliner, keajaiban alam, lan liya-liyane.

"All-Inclusive dening Marriott Bonvoy minangka misi kanggo ngowahi cara para tamu ndeleng babagan kasebut kanthi menehi pengalaman sing ngidini para tamu lan bocah-bocah bisa melu, sinau sing anyar, lan lunga saka rasa liburan sing seger lan inspirasi," ujare Nuell.

CAMP minangka pengalaman hibrida toko / play sing unik ing lokasi fisik ing saindenging negara lan online. Ing toko CAMP ana pengalaman tema sing muter ing ngendi saben permukaan minangka campuran game lan produk sing mulus. Kanthi koleksi produk sing dikurasi kanthi ahli, pandhuan hadiah, dolanan paling apik, tips babagan tren dolanan sing maju, lan akeh kegiatan sing nyenengake kanggo bocah-bocah lan wong diwasa, toko CAMP lan CAMP.com duwe kabeh sing perlu kanggo kulawarga.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...