Asosiasi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Tujuan Hiburan Industri Hospitality Hotel & Resor LGBTQ Rapat (MICE) News wong Puerto Rico Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan

Konvensi IGLTA 2023 bakal dianakake ing Puerto Rico

IGLTA milih Puerto Rico kanggo Konvensi 2023
IGLTA milih Puerto Rico kanggo Konvensi 2023
ditulis dening Harry Johnson

Asosiasi Perjalanan LGBTQ + Internasional ngumumake dina iki bakal nampilake Konvensi Global 2023 ing San Juan, Puerto Rico, tujuan sing misuwur ing Karibia amarga adegan LGBTQ + sing rame lan komitmen kanggo keragaman lan inklusi. Pilihan kutha tuan rumah nggawa pengaruh sing luwih gedhe amarga IGLTA bakal ngrayakake 40th ulang taun sabanjuré lan ora nganakaké konvènsi ing Karibia wiwit 1985.

"Sawise proses ekstensif nganalisa lan ngrembug tawaran banget competitive, kita bangga kanggo milih Puerto Rico, panggonan karo bhinéka ing DNA sawijining, minangka tuan rumah kanggo 40th Anniversary Convention ing September 2023," ngandika IGLTA Ketua Dewan Felipe Cardenas.

"Puerto Rico nawakake campuran unik saka Spanyol, Taino, lan warisan Afrika, sing dibayangke ing seni, musik, lan masakan sing sregep. Nganakake acara pendidikan lan jejaring teken kita ing kana nyedhiyakake potensial gedhe kanggo nggawe pengaruh sing kuat lan positif ora mung ing komunitas LGBTQ + lokal, nanging uga ing pariwisata LGBTQ + ing saindenging Karibia.

Temokake Puerto Rico miwiti karyane ing segmen LGBTQ + sejajar karo peluncuran DMO ing 2018. Setaun sabanjure, riset baseline nuduhake 19% lelungan LGBTQ + ngenali Puerto Rico minangka tujuan sambutan LGBTQ +. ing 2020 diganti dadi +41%. Pulo kasebut entuk sukses liwat praktik paling apik kanthi strategis lan komunitas LGBTQ +, kerja bareng karo agensi LGBTQ + HospitableMe. Ngelingi pendhidhikan minangka langkah pisanan kanggo owah-owahan, DMO nyedhiyakake tim latihan babagan basa LGBTQ +, citra, pasar, sejarah, biologi, lan standar Industri sing terus berkembang babagan carane nggawe wong LGBTQ + rumangsa luwih ditampa lan kalebu. 

"Darmabakti kanggo nggawe lingkungan sing inklusif ing ngendi kabeh lelungan bisa nggayuh impen lelungan, Puerto Rico diajeni dipilih minangka tujuan tuan rumah kanggo IGLTA Konvensi Global 2023, "ujare Leah Chandler, CMO saka Discover Puerto Rico. "Kanthi nilai-nilai inti saka kolaborasi lan perwakilan, DMO kita nampa kesempatan iki kanggo ngajak komunitas lelungan LGBTQ + global kanggo melu pengalaman pendidikan lan transformatif bebarengan karo mitra ing Pulo.

Pulo iki uga nyedhiyakake setelan alam sing apik kanggo para profesional pariwisata saka sak ndonya kanggo njelajah: 300 mil saka garis pantai; siji-sijine alas udan ing sistem alas Amerika Serikat, El Yunque; telung teluk bioluminescent ing donya; lan akeh kegiatan lestari liyane.

Dewan direksi IGLTA nemtokake kutha tuan rumah saben taun liwat proses penawaran ekstensif sing nganggep macem-macem anggota asosiasi lan uga dhukungan tujuan kanggo pariwisata LGBTQ +, kepinginan kanggo ngembangake kehadiran kasebut, lan upaya kanggo ngembangake inisiatif DEI. IGLTA wis nganakake acara utama ing Karibia mung sapisan sadurunge-uga ing Puerto Rico.

Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...