LGBTQ Warta cepet

Survei Perjalanan LGBTQ+ Pasca-pandemi IGLTA nampa Penghargaan CETT Alimara

Asosiasi Perjalanan LGBTQ + Internasional dihormati ing wayah wengi sajrone Penghargaan CETT Alimara kaping 37, ngrayakake proyek paling inovatif lan transformatif ing pariwisata, perhotelan, lan gastronomi.

Survei Perjalanan LGBTQ+ Pasca COVID-2021 IGLTA 19, diprodhuksi kanthi kolaborasi karo Yayasan IGLTA, nampa penghargaan ing kategori "Liwat Riset"—sing kalebu pasinaon saka akademisi lan bisnis sing mbantu nanggapi tantangan kanggo industri pariwisata.

"Riset minangka pilar utama Yayasan IGLTA, mula kita bangga banget bisa diakoni kanggo ngasilake survey iki," ujare Presiden / CEO IGLTA John Tanzella. "Kita ngerti manawa data mbantu nggawe visibilitas lan pemahaman sing luwih gedhe babagan komunitas lelungan LGBTQ + kita. Matur nuwun sing paling jero kanggo CETT kanggo penghargaan iki.

Ketua Dewan IGLTA Felipe Cardenas nampa penghargaan atas jenenge asosiasi kasebut ing upacara langsung ing Barcelona. Penghargaan riset uga ditampa ing Direktorat Umum Pariwisata (Catalunya) lan Lab Riset Media Sosial, Universitas Curtin (Australia).

"Pariwisata mbalek maneh lan nuduhake yen wis mangsa,"Said CEO CETT Dr.. Maria Abellanet i Meya. "Anugrah CETT Alimara nuduhake kepiye sektor kasebut ngadhepi tantangan kayata digitalisasi, kelestarian, lan kawruh, tansah ndadekake pengalaman pelanggan ing tengah. Pemenang minangka conto komitmen perusahaan lan institusi kanggo pariwisata sing luwih tanggung jawab lan ngasilake ekonomi lan sosial.

Penghargaan kasebut diatur dening CETT, pusat universitas terkemuka kanggo pariwisata, perhotelan, lan gastronomi sing ana ing Universitas Barcelona, ​​​​bebarengan karo B-Travel Tourism Fair. Organisasi Pariwisata Dunia lan pamrentah Catalonia kolaborasi.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar