Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Hiburan film Warta Pamrentah Hak-hak manungsa News wong Rusia Blanja Teknologi Pariwisata Wisata News Wire Plancongan

Iklan Google saiki dilarang ing Rusia

Iklan Google saiki dilarang ing Rusia
Iklan Google saiki dilarang ing Rusia
ditulis dening Harry Johnson

Pengawas media negara Rusia, Roskomnadzor, ngumumake yen YouTube, platform hosting video sing diduweni Google, ora gelem mbusak luwih saka 12,000 video "nyebar berita palsu" babagan perang agresi Rusia ing Ukraina.

"Kajaba iku, YouTube ora nglawan panyebaran informasi dening organisasi ekstremis kayata Sektor Kanan lan Batalyon Azov nasionalis," ujare Roskomnadzor, nuduhake klompok paramiliter Ukrainia sing, bebarengan karo Angkatan Bersenjata Ukraina, mbela Ukraina nglawan penjajah Rusia. .

Roskomnadzor uga claims sing uga wis ketemu saklawasé 60 kasus "diskriminasi" marang pamaréntah Rusian, media negara kang, organisasi umum lan olahraga uga individu dening platform video hosting.

"Utamane, mblokir akun utawa konten agensi berita Russia Today, Russia 24, Sputnik, Zvezda, RBC, NTV lan liya-liyane dicethakaké," ujare regulator, ngrujuk marang cangkeme propaganda Rusia babagan gaji pemerintah.

Dina iki, regulator media negara Rusia ngumumake yen wis nglarang iklan sumber informasi Google ing Rusia, amarga "pelanggaran" lan "ora selaras" karo hukum.

"Larangan lengkap babagan distribusi pariwara ing Google lan sumber daya amarga panyebaran misinformasi dening entitas manca sing nglanggar undang-undang Rusia, "kantor pers Roskomnadzor ngandika liwat saluran telegram regulator.

Larangan anyar bakal ditrapake nganti Google "njupuk kabeh langkah sing dibutuhake" kanggo "kanthi tundhuk karo hukum Rusia," miturut regulator.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...