Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Industri Hospitality Rapat (MICE) News wong Pariwisata News Wire Plancongan USA

IMEX Amerika Bukak ing Las Vegas karo Kasenengan Agung

IMEX Amerika nuduhake lantai
ditulis dening Linda S. Hohnholz

"Iki sepisanan ing wektu sing suwe aku nekani acara kanthi jangkauan internasional - pancen apik banget kanggo ndeleng wong saka saindenging jagad. Saiki aku ngrancang kanggo 2022 lan 2023 lan nganakake rapat atas jenenge klien asosiasi AS karo tujuan ing Eropa lan Asia, "ujare Bill Lemmon, panuku tuan rumah saka MCI komentar babagan ruang lingkup global IMEX America. Acara kasebut mbukak lawang sadurunge dina iki kanggo para panuku lan pemasok sing seneng banget saka saindenging jagad, kabeh kepengin nindakake bisnis.

  1. Dina pisanan IMEX America diwiwiti kanthi gaya kanthi intine saka Radha Agrawal, co-Founder, CEO lan Kepala Arsitek Komunitas Daybreaker.
  2. Titik fokus anyar kanggo acara kasebut yaiku IMEX-EIC People & Planet Village sing fokus ing komunitas lan sambungan.
  3. Agenda paling dhuwur kanggo profesional acara bisnis yaiku kelestarian, regenerasi, keragaman, dampak sosial, lan menehi bali.

“Aku wis blister! Aku duwe buku harian lengkap lan duwe RFP khusus kanggo ngrembug karo tujuan kalebu Karibia lan Eropa, "ujare Liz Scholz, panuku sing dadi tuan rumah saka Helmbriscoe ing Florida. Carly Jacobson, panuku tuan rumah saka Champion X ing Wisconsin setuju: "Aku duwe sawetara dina sibuk rapat-rapat, mbangun sambungan karo supplier, utamané hotel lan DMCs. Kayane aku ngucapake pikirane kabeh wong ing kene nalika aku ujar manawa aku bali maneh!

Mbangun komunitas

Dina kapisan of Amerika IMEX, njupuk Panggonan November 9 - 11 ing Mandalay Bay ing Las Vegas, wiwit ing gaya karo intine saka Radha Agrawal, co-Founder, CEO lan Kepala Arsitek Komunitas Daybreaker, tari esuk lan gerakan Kamping karo komunitas meh setengah. yuta wong ing saindenging jagad. Ing Mbangun Komunitas Impen Saka Scratch, dheweke nggawe paralel antarane tari lan acara kanggo nggawe komunitas, mbangun kenangan lan ningkatake kesejahteraan. "Sambungan minangka kunci kita kanggo rasa seneng, kasenengan lan sukses," Radha nerangake.

MPI Keynote Radha Agrawal

Wong IMEX-EIC anyar & Desa Planet

Komunitas lan sambungan lenggah ing tengah IMEX-EIC People & Planet Village, titik fokus anyar kanggo pertunjukan sing dirancang kanggo juara kelestarian, regenerasi, keragaman, dampak sosial lan menehi bali. Masalah kasebut minangka agenda utama kanggo para profesional acara bisnis amarga Dianne Wallace, Manajer Program ing Universitas George Washington ing Maryland nerangake: "Kelestarian lan kesejahteraan saiki dadi prioritas utama kanggo penyelenggara acara lan delegasi - lan IMEX wis nendhang metu saka taman. ! Pendhidhikan sing dianakake ing Desa kasebut pancen mbiyantu, kayata Courtney Lohmann saka sesi PRA babagan cara nggabungake kelestarian menyang desain acara.

Mitra kanggo IMEX anyar | EIC People & Planet Village yaiku: LGBT MPA; ECPAT USA; Prakara Keragaman Pariwisata; Dana Rapat Industri; Rapat Tegese Bisnis; Yayasan SEARCH; Ndhuwur & Ngluwihi Foundation; Resik Jagad; KHL Group. Caroline Campbell saka Asosiasi Perjalanan AS lan Rapat Tegese Bisnis ujar: "Aku seneng bali karo kolega industri; Apik banget kanggo ndeleng kabeh wong - iku luar biasa terkenal sawise taun angel sing kita alami.

Kehadiran teknologi paling gedhe

Nggunakake data kanggo ngrancang acara lan nggawe pengalaman pribadi wis dibahas ing sesi Hopin Cara promosi lan pasar acara sampeyan ing 2022. Hopin minangka bagean saka area Tech Hub paling gedhe ing lantai pameran sing nampilake macem-macem perusahaan teknologi, nggambarake wutah gedhe tenan sektor kang liwat rong taun kepungkur. Perusahaan liyane kalebu Aventri, Bravura Technologies, Cvent, EventsAir, Fielddrive BV, MeetingPlay, RainFocus lan Swapcard.

Anthony Kennada, CMO saka Hopin, nerangake: "Kita relatif anyar minangka perusahaan, nanging kita cepet ngerti yen IMEX America minangka denyut jantung industri acara. Cetha yen pertunjukan kasebut minangka magnet global, lan kita pengin dadi bagian saka iku. Ora ana wektu sing luwih penting kanggo ngumpul lan ngerteni kepiye lan menyang ngendi sabanjure.

Caroline Beteta, presiden & CEO Visit California, nyimpulake dina siji acara: "IMEX wis ngluwihi pangarepan, mung kualitas pertunjukan lan wong-wong ing kene! Iku apik tenan - lan karo faktor engagement ageng. Amarga kita bakal metu saka COVID, aku rumangsa ngormati titik tutul pribadi lan IMEX nyetel meja supaya bisa nggampangake rapat-rapat sing apik!

IMEX Amerika terus sesuk nganti 11. November ing Mandalay Bay, Las Vegas.

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...