Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan USA

IMEX America mbukak registrasi kanthi fokus ing Pathways to Clarity

Tampilake lantai IMEX Amerika - gambar duweni IMEX
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Panas ing tumit IMEX ing Frankfurt wulan kepungkur, pendaftaran resmi dibukak kanggo IMEX America, 11 - 13 Oktober 2022, ing Mandalay Bay.

Panas ing tumit saka IMEX exuberant ing Frankfurt sasi kepungkur lan menang AEO Best International Trade Show Award (Americas) pungkasan ana, Juni 24, registrasi wis resmi dibukak kanggo IMEX America, Oktober 11 - 13, 2022, ing Mandalay Bay. Minangka biasanipun Smart Monday, powered by MPI, njupuk Panggonan dina sadurunge pameran dagang dibukak, ing Senin, 10 Oktober.

Carina Bauer, CEO IMEX: "Sawise pirang-pirang taun kanggo industri global, para peserta pameran lan para panuku padha ngrasakake bali menyang pasar. Kita seneng banget yen dheweke wis nggunakake acara IMEX anyar kanggo nggawe bisnis lan ngreset kanggo masa depan. Saiki, lan bebarengan, kita pindhah menyang fase anyar kanthi pemandangan sing ditemtokake ing 2023, '24 lan sabanjure. Ya, ana tantangan, nanging kita percaya - lan pengalaman anyar mbuktekake - manawa cara paling apik kanggo nggayuh bisnis yaiku terus muncul kanggo promosi grup hotel, papan, tujuan, teknologi, asosiasi utawa organisasi liyane.

"Frasa 'yen sampeyan ora lunga, sampeyan ora bakal ngerti' wis tau luwih pas."

Ing patang minggu kepungkur IMEX America wis mlebu kontrak lan nampa puluhan pitakon saka pemasok sing durung siyap utawa ora bisa melu ing pertunjukan musim gugur 2021. Bisnis baleni saka macem-macem merek gedhe utawa sing wis dikenal wis kuwat, dene saluran pitakon anyar uga sehat lan nyemangati.

Adhedhasar umpan balik sing digabungake karo tren sinau lan intelijen industri saiki, tim IMEX wis nyusun ulang trek pendidikan sing kasedhiya lan nyipta tema program pendidikan IMEX America: 'Pathways to Clarity'. Tema kasebut minangka pangenalan saka kebingungan lan kerumitan sing wis mlebu ing karya saben dina lan urip pribadi wiwit pandemi. Tujuane kanggo nyedhiyakake alat, wawasan lan pelajaran kanggo mbantu saben wong maju kanthi yakin, prasaja, lan pikiran sing jelas.

Laku apa padha martakaké, tim wis simplified nomer trek pendidikan saka 10 kanggo papat, saben njupuk Panggonan ing téater pendidikan darmabakti dhewe kanggo nggawe planning lan nekani luwih gampang. Papat trek anyar yaiku: Wong; Keberlanjutan, Owah-owahan Iklim lan Alam; Masa Depan lan Pengalaman.

Pendaftaran peserta tetep gratis kanggo kabeh jinis panuku lan supplier.

Grup IMEX nganakake rong pameran perdagangan internasional sing unggul ing pasar kanggo acara bisnis global, rapat, lan industri perjalanan insentif. Perusahaan lan nuduhake informasi kalebu Misi, Visi lan Nilai punika kene

Amerika IMEX 2022 njupuk Panggonan ing Mandalay Bay, Las Vegas, lan mbukak karo Smart Monday, powered by MPI ana 10 Oktober, ngiring dening pameran dagang telung dina 11-13 Oktober. 

IMEX ing Frankfurt 2023 bakal dadi 23-25 ​​Mei ing Messe Frankfurt. 

• Anyar penghargaan industri kalebu: AEO Best International Trade Show, Amerika, kanggo IMEX America 2021.

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...