Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan USA

IMEX BuzzHub Live anyar nawakake jendhela menyang jagad IMEX Amerika

IMEX America BuzzHub Live moderator Suzanne Medcalf Mulligan, Senior Community Engagement Manager, IMEX Group.
ditulis dening Linda S. Hohnholz

"'Ana mesthi kursi ing meja kita' - iki mantra kita lan kita wis makarya kanggo mesthekake IMEX Amerika tetep klebu lan kasedhiya kanggo kabeh. Minangka bagéan saka iki, kita ngluncurake studio siaran pisanan ing lantai pertunjukan sing ngirim konten langsung lan bespoke kanggo wong-wong sing ora bisa melu langsung ing situs. Carina Bauer, CEO saka IMEX Group, ngenalake IMEX BuzzHub Live saka IMEX America, disponsori dening Notified.

  1. Siaran ing rong dina pisanan IMEX America bakal dadi pendhidhikan langsung, diskusi panel, kegiatan kesehatan, lan acara sorotan lantai.
  2. Sekawan jam konten gratis bakal diwenehake saben dina, bisa diakses kanthi ndhaptar IMEX BuzzHub.
  3. Bakal dadi program isi sing dikemas, sing digabung karo pimpinan industri.

Pendhidhikan langsung, diskusi panel, aktivitas kesehatan lan sorotan lantai pertunjukan bakal disiarake sajrone rong dina pisanan pertunjukan: Selasa, 9 November, lan Rebo, 10 November. Bakal ana patang jam konten gratis saben dina saka 9 am-1pm PST , diakses dening ndaftar kanggo IMEX BuzzHub.

Ketua IMEX Ray Bloom lan CEO Carina Bauer bakal miwiti IMEX BuzzHub Live ing 9am PST/5pm GMT. Moderator Suzanne Mulligan, Manajer Keterlibatan Komunitas Senior IMEX, banjur bakal nuntun pamirsa liwat program konten sing dikemas, digabung karo pimpinan industri.

Iki kalebu line-up lintang saka pamicara IMEX America kayata: Bob Bejan (Microsoft), Julius Solaris (Hopin), Juliet Tripp (Chemical Watch), Daniel Fox (penjelajah lan penulis solo gurun), Nicola Kastner (SAP), Greg Deshields (Tourism Diversity Matters), Sonali Nair (MPI Toronto) lan Melissa Blackshear (Maritz). Diskusi panel bakal nggabungake sawetara ahli kasebut kanggo ngrembug tantangan lan tren paling anyar sing muncul saka lantai pertunjukan kalebu desain acara, teknologi, pelajaran saka pandemi, keragaman lan dalan kanggo pulih. Wartawan roving bakal nampilake sawetara fitur lan pasuryan anyar ing acara kasebut lan njelajah papan anyar pertunjukan kasebut, Mandalay Bay.

Carina terus: "IMEX BuzzHub Live minangka jendela menyang jagad Amerika IMEX lan nalika kita mangertos ora kabeh wong bakal bisa kanggo gabung kita ing wong, kita pengin bisa kanggo nyedhiyani roso saka acara urip. Kabeh konten wis dikurasi khusus kanggo BuzzHub lan bakal ana akeh kesempatan kanggo pamirsa - ing endi wae ing jagad iki - kanggo aktif melu kita liwat layar cilik.

IMEX BuzzHub Live saka IMEX Amerika disponsori dening Notified lan njupuk Panggonan ing November 10 & 11. Register free kene.

IMEX America njupuk Panggonan ing November 9 - 11 ing Mandalay Bay ing Las Vegas karo Smart Monday, powered by MPI, ing November 8. Kanggo ndhaptar - gratis - klik kene. Kanggo rincian luwih lengkap babagan pilihan akomodasi lan kanggo dipesen, klik kene. Blok kamar tarif khusus isih mbukak lan kasedhiya.

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

# IMEX21

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...