Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Rapat (MICE) News Sustainable Pariwisata News Wire Plancongan USA

IMEX nyetel pemandangan kelestarian dhuwur

gambar duweni saka IMEX

Amarga faktor lingkungan njupuk Panggonan kanggo acara, IMEX Amerika amarga padhang luwih kuwat saka biasanipun ing laku acara sustainable.

Laporan kelestarian IMEX America 2021 dirilis sadurunge pertunjukan Oktober

Rekam suhu dhuwur, kobongan liar lan banjir - sawetara minggu kepungkur wis menehi pangeling-eling babagan pengaruh owah-owahan iklim sing saya tambah. Minangka faktor lingkungan njupuk Panggonan bebarengan karo watesan anggaran lan sumber daya kanggo profesional acara, Amerika IMEX amarga madhangi cahya sing luwih kuat tinimbang biasane ing praktik acara sing lestari.

Saben taun IMEX America, sing dianakake ing Oktober 10 - 13 2022, ditambahake kanthi temuan lan rekomendasi saka taunan sing diverifikasi independen. laporan dampak kelestarian. Laporan kasebut nggawe umum panggunaan energi pertunjukan, F&B, konsumsi bahan lan panggunaan maneh, pengaruh komunitas lan liya-liyane.

Disiapake dening mitra kelestarian, MeetGreen, laporan kasebut uga menehi benchmark saben edisi IMEX America nglawan praktik paling apik ing industri kayata Standar Acara Sustainable EIC. Sawise Earth Overshoot Day tanggal 28 Juli, ing laporan keberlanjutan kanggo IMEX America 2021 wis dirilis.

Prestasi rinci ing laporan kalebu:

• Acara kasebut entuk tingkat pangalihan TPA paling dhuwur nganti saiki 95%. Iki bebarengan karo upaya daur ulang, kompos lan sumbangan tegese pertunjukan kasebut entuk ambang industri kanggo 'acara nol sampah'

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

• 100% emisi karbon saka pusat konvènsi MGM ajang tuan rumah diimbangi 

• Waterwise, coding menu emisi karbon lan opsi basis tanduran sing ditambahi mbantu nyuda dampak karbon lan panggunaan banyu

• Efisiensi sing dipikolehi ing manajemen karpet tegese mung 1% karpet dikirim menyang TPA; liyane iki salah siji bali menyang persediaan utawa daur ulang

• Tim IMEX nyobi karo bahan anyar ing sawetara area pertunjukan kayata karton Neenah conVerd lan karpet polipropilena 100%

Prestasi kasebut wis diakoni dening industri - IMEX Amerika wis dianugerahi Penghargaan Visionary MeetGreen kanggo kelestarian. Penghargaan kasebut ngakoni organisasi sing "mimpin ing industri dhewe, prioritas pangukuran lan kerja kanggo mindhah tombol keberlanjutan. Riset lan ngembangake inisiatif anyar kanggo ningkatake kinerja lingkungan lan nggunakake daya tuku kanggo ngowahi owah-owahan karo papan lan vendor.

Iklan: Liwat teknologi tur virtual lan alat desain floorplan, kita nggawe perencanaan lan adol acara

Carina Bauer, CEO saka IMEX Group, nerangake: "Ing IMEX, kita tansah nyetel pandelengan kelestarian sing dhuwur - kanggo kabeh sing ditindakake, kita ndeleng cara sing bisa ditindakake kanthi luwih lestari lan luwih regeneratif. Iki mung bisa digayuh kanthi pangukuran sing kuat, lan kita wis kerja sama karo MeetGreen wiwit diluncurake IMEX America kanggo ngevaluasi upaya lan nantang awake dhewe supaya luwih apik saben taun. Kita uga bangga karo inisiatif Net Zero Carbon Events lan bakal nerbitake dalan menyang net zero ing pungkasan taun 2023.

"Pertunjukan kita dirancang kanggo ngenali lan juara kabeh bidang kelestarian - kita ngerti manawa para profesional acara kepengin sinau luwih akeh babagan carane bisa ngetrapake praktik ramah planet ing acara dhewe. Dheweke uga ngeling-eling babagan 'ngentekake' karbon dhewe kanthi pribadi lan profesional. IMEX America Oktober iki wis dirancang kanggo ngatasi kabutuhan kasebut lan uga nyedhiyakake pengalaman bisnis tingkat dhuwur lan nilai dhuwur.

Iklan: Ing Rock Group - kita nggawe gampang - analog lan digital

• Laporan Keberlanjutan IMEX America 2021 gratis kanggo didownload lan kasedhiya kene.

• Informasi liyane babagan carane Grup IMEX nyedhaki kelestarian bisa ditemokake kene.

IMEX Amerika 2022 njupuk Panggonan ing Mandalay Bay, Las Vegas, lan mbukak karo Smart Monday, powered by MPI ana 10. Oktober, ngiring dening pameran dagang telung dina 11-13. Oktober.

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...