Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Rapat (MICE) News wong Pariwisata News Wire Plancongan USA

IMEX supercharges nuduhake program sinau

Tahira Endean, Kepala Program, Grup IMEX - gambar duweni IMEX

Grup IMEX ngowahi program pembelajaran profesional kanthi penunjukan Tahira Endean minangka Kepala Program.

Ngangkat veteran industri

Grup IMEX disetel kanggo ngowahi maneh program pembelajaran profesional sing dikirim ing pameran dagang global kanthi janjian Tahira Endean minangka Kepala Program.

Peran anyar Tahira sing berbasis ing Vancouver menehi tandha jaman anyar kanggo IMEX. Strategi pendhidhikan telung taun bakal nggunakake program IMEX gratis kanggo nekani program kanggo nyukupi ngelak industri babagan kawruh lan pangembangan terus-terusan nalika ngetrapake pola pikir sing tuwuh.

Program pendidikan IMEX dibayangke lan dikembangake ing 2005 dening Dale Hudson, Direktur Kawruh lan Acara. Wis tuwuh ing ukuran lan kualitas sajrone 15 taun kepungkur, nambahake nilai gedhe kanggo pengalaman pengunjung. Penambahan Tahira ing tim bakal mbangun warisan kasebut. Dheweke bakal kerja bareng karo tim IMEX Marcomms lan Knowledge and Education kanggo ngrancang program pembelajaran sing nambah proposisi nilai pertunjukan lan menehi keuntungan bisnis sing bisa diukur.

Tahira nerangake:

"Kita fokus kanggo ngrancang sinau kanthi ngelingi syarat panuku sing paling penting amarga kita pengin rapat-rapat sing ditambah karo pendidikan ing pertunjukan."

"Tujuan gabungan kita yaiku supaya para pamiarso ninggalake saben sesi kanthi takeaways nyata sing uga ndhukung rapat-rapat ing situs. Warisan IMEX babagan pendhidhikan khusus sing nyukupi kabutuhan tartamtu saka agensi, asosiasi lan profesional acara perusahaan mesthi kuwat; kita uga arep mbangun babagan iki.

"Minangka veteran industri MICE lan nerd acara sing ngaku dhewe, aku ngakoni IMEX minangka omah profesional kanggo industri global kita. Kesempatan kanggo menehi kawruh sing mbantu kita kabeh berkembang lan tuwuh ing jaman sing geger iku penting lan ditindakake kanthi tim sing setya, semangat lan bakat amarga IMEX pancen nyenengake.

Carina Bauer, CEO saka IMEX Group, nambahake: "Kita seneng nampa Tahira ing tim kita. Pengalaman industri sing akeh, jaringan kontak sing akeh lan pendekatan anyar ndhukung tujuane supaya terus berinovasi lan menehi pengalaman sing kuat, duwe tujuan lan macem-macem kanggo kabeh peserta.

Owah-owahan kanggo program pendidikan wis ana kanggo Amerika IMEX kang mbukak karo Smart Monday 10. Oktober ing Las Vegas. IMEX wis ngumumake tema pendidikan kanggo edisi kaping 11 saka acara kasebut - 'Pathways to Clarity'. Trek sinau wis digabung lan didesain ulang. Rincian bakal diumumake ing sawetara minggu sabanjure.

Amerika IMEX 2022 njupuk Panggonan ing Mandalay Bay, Las Vegas, lan mbukak karo Smart Monday, powered by MPI ana 10 Oktober, ngiring dening pameran dagang telung dina 11-13 Oktober.

Tahira, mantan Kepala Acara ing SITE, saiki sinau kanggo MSc ing Kreativitas lan Kepemimpinan Ganti. Dheweke urip karo kulawargane ing Vancouver, seneng masak lan nyemplungake awake dhewe ing alam.

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar

Share to...