Malaysia Warta cepet

Impiana Hotel Senai Launches Rewards App

Ngalih ngluwihi layanan perhotelan, Impiana Hotel Senai nawakake luwih gampang online kanthi macem-macem hadiah liwat platform belanja lan entuk

Impiana Hotel Senai, hotel bisnis sing dumunung ing Johor, dina iki ngumumake peluncuran Impiana Hotel Senai Rewards App. Aplikasi seluler iki ngidini pangguna ngakses tawaran F&B paling anyar lan promosi kamar ing pucuk driji. Minangka imbalan, pangguna sing wis kadhaptar duwe hak kanggo entuk 1 poin kanggo saben RM1 sing digunakake liwat aplikasi kasebut lan entuk macem-macem hadiah sajrone panggunaan.

Nalika poin kumulatif bisa ditebus ing kabeh gerai Pangan lan Ombenan uga ing hotel ing wangun wengi kamar, app iku pangguna-loropaken lan nawakake ganjaran cepet kayata diskon F&B, dhaharan gratis ing sasi ulang tahun lan tarif kamar khusus mung darmabakti. kanggo pangguna app. Iki ngidini pangguna milih promosi sing dipilih kanthi ngeklik salah sawijining tawaran sing ditampilake, banjur ngisi informasi sing dibutuhake sadurunge diarahake menyang gateway pembayaran.

"Kanthi aplikasi siji-kanggo-kabeh iki, kita ora mung mbangun platform sing ndadekake kita luwih cedhak karo pengalaman omnichannel lengkap karo para pembeli, nanging uga nambah kemampuan kanggo ngirim opsi sing luwih bisa disesuaikan kanggo pangguna," ujare Mahadi Mathana, General Manager. saka Impiana Hotel Senai.

Dheweke nambahake, bebarengan karo ulang tahun Impiana Hotel Senai sing kaping 5 wiwit dibukak tanggal 10 Oktober 2017, hotel kasebut menehi 500 poin instan kanggo saben instalasi aplikasi nganti Oktober 2022.

Kabeh promosi bisa dideleng ing aplikasi sing mentas diluncurake lan bakal dadi salah sawijining tawaran paling laris ing platform kasebut yaiku BBQ Buffet Dinner. Pembaruan paling anyar uga kasedhiya ing kaca Facebook lan Instagram Impiana Hotel Senai.

Hotel iki maneh mbukak BBQ Buffet Dinner anyar ing The Pool, dumunung ing tingkat 2, kasedhiya saben ana mung ing RM88nett saben wong. Sorotan promosi F&B paling anyar yaiku Lamb Cuts with Bawang Putih, Marinated Chicken Wings, Chicken Tikka, Minutes Steak, Medallion Fish Filets, Marinated Squid in Tumeric, Marinated Prawns, Corn on Cob, Chicken Sosis, Aneka Salad & Bumbu, Aneka Desserts lan liya-liyane. .

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar