India-Afrika Kidul: Dibagi dening Geografi, United Miturut Pariwisata

Afrika Selatan
kampong
ditulis dening Binayak Karki

Amarga posisi Afrika Kidul minangka tujuan sing nyenengake kanggo para wisatawan India, dewan pariwisata optimistis babagan nggunakake kapentingan sing saya tambah lan ngembangake pasar utama ing India.

The Dewan Pariwisata Afrika Kidul wis siyap kanggo nampa kedatangan turis India sing signifikan ing taun iki, kanthi tujuan ngluwihi tingkat pra-COVID.

Kanthi fokus kanggo nggayuh potensial kutha tingkat II ing India, dewan kasebut ngarepake nyebrang tandha 100,000 kanggo pengunjung India.

Neliswa Nkani, Kepala Afrika Kidul Hub Pariwisata kanggo Timur Tengah, India, lan Asia Kidul-Wétan, nyorot pentinge kutha tingkat II kanggo nyopir wutah, negesake kabutuhan ngasilake panjaluk lan nawakake pengalaman sing menarik ing wilayah kasebut.

Kanggo nggedhekake upaya kasebut, Pariwisata Afrika Selatan wis nyedhiyakake anggaran sing cukup akeh kanggo macem-macem kegiatan promosi, kalebu iklan ruangan, kampanye media digital, keterlibatan perdagangan, roadshow, lan kemitraan perusahaan.

Kesimpulan saka 20th Annual India Roadshow ing Mumbai nandhani tonggak strategis ing keterlibatan dewan karo pasar India, sawise acara ing Jaipur, Delhi, Ahmedabad, lan Bengaluru.

Sanajan India minangka pasar sumber paling gedhe nomer enem kanggo Afrika Kidul babagan kedatangan turis, tantangan kayata kekurangan penerbangan langsung lan syarat visa tetep. Nanging, Nkani mratelakake optimisme babagan potensi India, kanthi nyebutake pola belanja turis India sing kuat lan pilihan sing beda kanggo pengalaman.

Kanggo nargetake segmen sing beda-beda, Afrika Kidul duwe tujuan kanggo narik kawigaten para wisatawan perusahaan kanggo rapat lan acara, High Networth Individuals (HNIs) saka kutha tingkat II, milenial, wanita lelungan, lan penggemar olahraga.

423541843 773397771358656 1350252568327083294 n.jpg? nc cat=105&ccb=1 7& nc sid=8cd0a2& nc ohc=lL26auS1UL0AX sRYps& nc ht=scontent.fjkr2 1 | eTurboNews | eTN
Bendera India-Afrika Kidul

Kajaba iku, upaya ditindakake kanggo nyengkuyung tetep luwih suwe lan promosi wilayah sing kurang ditelusuri ing Afrika Kidul menyang turis India.

Amarga posisi Afrika Kidul minangka tujuan sing nyenengake kanggo para wisatawan India, dewan pariwisata optimistis babagan nggunakake kapentingan sing saya tambah lan ngembangake pasar utama ing India.

About penulis

Binayak Karki

Binayak - adhedhasar ing Kathmandu - minangka editor lan penulis nulis kanggo eTurboNews.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...