Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah Warta Pamrentah Jamaika

Industri Pariwisata Lokal Jamaika: Dibayangake maneh lan Anyar

Bartlett xnumx
Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata Jamaika - gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ndhukung luwih akeh usaha pariwisata cilik lan menengah

Wisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, ujar manawa pelayanane wis dadi prioritas kanggo mbayangake maneh sektor pariwisata lokal kanthi nggawe kabijakan, program, lan inisiatif strategis sing bisa mbantu mbangun daya tahan lan nambah kapasitas usaha pariwisata cilik lan menengah lokal ( SMTEs) kanggo entuk luwih akeh.

Ngomong wingi (8 Juni) ing Dana Peningkatan PariwisataSesi Informasi Pengembangan Bisnis kanggo SMTE ing Jamaica Pegasus Hotel, Menteri ngandika, "Kita nimbali rapat iki lan nggawa kabeh pemangku kepentingan iki ing dina iki kanggo mangerteni kabutuhan sing kita deleng kanggo mbangun daya tahan lan kapasitas kanggo pemain cilik lan menengah kita. sing dadi jantung pariwisata.”

"Wolung puluh persen nilai pengalaman pariwisata ing saindenging jagad didorong dening usaha cilik lan menengah. Kasunyatan sing ora nyenengake yaiku kurang saka 20% bali saka pariwisata menyang sektor iki. Dadi, nalika kita mbalek maneh lan mbayangake maneh, kita nggawa dinamisme anyar kanggo proses kasebut, lan kita nyoba ngimbangi anomali kasebut. Kita pengin sampeyan [SMTEs] entuk bagean sing luwih gedhe saka dolar pariwisata, "ujare.

Bartlett nyathet yen Kamentrian lan badan umum menehi dhukungan kanggo SMTE lan buruh perhotelan nggunakake telung pilar: sertifikasi internasional liwat Pusat Inovasi Pariwisata Jamaika; dhukungan finansial liwat bisnis kayata Bank Nasional Jamaika lan Bank EXIM; lan marketing liwat Papan Wisata Jamaika.

Nalika nyedhiyakake nganyari babagan pengaturan utang karo Bank EXIM lan Jamaica National, Menteri kasebut nyatakake, "kita nyelehake $ 1 milyar menyang Bank EXIM. Padha wis unleaded $1.5 milyar kanggo 620 partners sing njupuk munggah silihan, lan padha isih duwe $500 yuta unlend amarga iku rencana revolving. Apa tegese sampeyan mbayar maneh, lan iku apik. Kita uga nyelehake $ 200 yuta karo Jamaica National kanthi menu produk sing ditawakake, kalebu TEF 5x5x5, lan wis ngasilake asil ing ngendi $ 900 yuta wis dibebasake, lan dheweke isih duwe kapasitas kanggo ngutangi maneh amarga revolves.

Minangka bagéan saka tambah efforts kanggo ngedongkrak daya saing produk pariwisata lokal lan kanggo menehi dhukungan kanggo SMTEs tunas, Bartlett nuduhake yen Kamentrian Pariwisata bakal ngembangaken inkubator pariwisata basis inovasi (ITI). Inisiatif kasebut, sing dipimpin dening Dana Peningkatan Pariwisata, bakal ndhukung para wirausaha kanggo ngowahi ide-ide inovatif dadi bisnis sing sregep.

"Kita nandur modal ing ide liwat inkubator inovasi sing wis diadegake."

"We have $31 yuta ing budget taun kang kanggo nindakake mung sing - kanggo pindhah lan mine gagasan lan golek wong enom kabeh tengen Jamaika karo gagasan amarga pariwisata mimpin dening gagasan," ngandika Mentri.

Sesi Informasi Pengembangan Bisnis kanggo SMTEs minangka inisiatif saka Tourism Linkages Network, divisi saka TEF, sing dileksanakake karo mitra utama kayata Development Bank of Jamaica (DBJ); Bank EXIM; Asosiasi Produsen & Eksportir Jamaika (JMEA); Jamaica Business Development Corporation (JBDC); Utangan Usaha Kecil Bank Nasional Jamaika; lan Kantor Perusahaan Jamaika.

Sesi kasebut nglumpukake pakar pangembangan bisnis utama kanthi kolaborasi karo TEF, lan bakal nyorot produk lan layanan sing kasedhiya kanggo SMTE kanggo nggampangake ekspansi, kayata: silihan bisnis sing kompetitif; Fasilitas Pembiayaan GOJ; Voucher kanggo mbantu SMTE kanthi kabutuhan teknis; Pemasaran bisnis sing efektif; Hibah Pangembangan Bisnis; Layanan tes produk (kanggo mesthekake produk memenuhi syarat pasar); lan Layanan standarisasi produk (kanggo mesthekake produk memenuhi syarat pasar).

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...