Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Tujuan Industri Hospitality Mauritius Mexico Monaco News Spanyol Pariwisata News Wire Plancongan USA

Ngendi Turis Mbayar Tarif Paling Dhuwur kanggo Dina-dina Sunny

Gambar duweni Jill Wellington saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Summer meh kene, lan lelungan sing biasane looking for panggonan kanggo seneng anget saka srengenge nalika ing wektu sing padha entuk paling bang kanggo dhuwit.

Panaliten anyar saka ParkSleepFly wis nganalisa pirang-pirang jam sinar matahari sing ditampa dening macem-macem tujuan liburan ing saindenging jagad saben dina bebarengan karo biaya rata-rata nginep ing saben tujuan kanggo mbukak negara sing paling larang kanggo dikunjungi kanthi sinar matahari sing paling akeh.

Top 10 tujuan sinar matahari paling larang

UrutanTujuanRata-rata Jam Sunshine TaunanRata-rata Jam Sunshine Saben dinaBiaya Rata-rata Kamar Hotel Double kanggo SewengiBiaya saben jam srengenge
1Lahaina, Maui, Hawaii3,3859.3$ 887$ 95.62
2Miami, Florida3,2138.8$ 370$ 42.05
3Belle Mare, Mauritius2,5657.0$ 286$ 40.71
4Monako, Monako3,3089.1$ 359$ 39.65
5Tulum, Meksiko3,1318.6$ 334$ 38.88
6Phoenix, Arizona3,91910.7$ 339$ 31.57
7Seville, Spanyol3,4339.4$ 274$ 29.12
8Ibiza, Spanyol3,5459.7$ 274$ 28.20
9Las Vegas, Nevada3,89110.7$ 296$ 27.73
10Valencia, Spanyol3,4479.4$ 251$ 26.56

Tujuan sinar matahari sing paling larang ing saindenging jagad yaiku Lahaina, Maui, Hawaii kanthi biaya saben jam sinar matahari $ 95.62. Hotspot wisata ngubungake resor pantai sing populer ing pulo kasebut lan minangka pusat sajarah lan budaya Maui. Lahaina nyumurupi udakara 3,385 jam srengenge ing setaun, padha karo 9.3 jam srengenge saben dina.

Tujuan sunshine paling larang kaloro yaiku Miami, Florida kanthi biaya saben jam sinar matahari $42.05. Salah sawijining kutha paling apik kanggo liburan pantai, Miami minangka tujuan wisata sing populer ing antarane lelungan saka AS lan ing saindenging jagad. Kutha iki nampa udakara 3,213 jam sinar matahari saben taun, mula rata-rata 8.8 jam sinar matahari saben dina.

Tujuan sunshine paling larang nomer telu yaiku lokasi pesisir Belle Mare, ing swarga tropis Mauritius kanthi biaya saben jam sinar matahari $40.71. Hotspot lelungan sing cerah nampa sinar matahari rata-rata 2,565 jam saben taun, mula entuk sinar matahari udakara 7 jam saben dina.

Kanggo ndeleng liyane saka dhaptar panggonan sunshine klik kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...