Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Award Winning Warta Breaking Travel Caribbean negara | wilayah Tujuan Jamaika News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Inisiatif Pariwisata Utama Donya Anyar ana ing Jamaika

ditulis dening Juergen T Steinmetz

The University of the West Indies (UWI) Global Tourism Resilience and Crisis Management Center (GTRCMC) wis entuk pangenalan khusus minangka Inisiatif Pariwisata Utama ing Dunia ing World Travel Awards (WTA) 2021.

Dianakaké tanggal 16 Desember, ing Dubai, skema penghargaan, sing ngrayakake edisi kaping 28 taun iki, ngakoni, menehi hadiah lan ngrayakake keunggulan ing kabeh sektor industri lelungan lan pariwisata global. Iki diakoni sacara global minangka ciri khas kualitas. Dibedakake dening WTA minangka inisiatif pariwisata terkemuka ing donya, GTRCMC sing diadegake ing taun 2019, dianakake ing Kampus UWI Mona, lan didhukung dening sawetara pemangku kepentingan lokal, regional, lan internasional. Saiki duwe kantor ing Karibia, Afrika, lan Mediterania, lan afiliasi ing luwih saka 42 negara. Fokus kanggo mbantu organisasi lelungan lan pariwisata ing saindenging jagad babagan manajemen lan pulih saka gangguan sing ngancam ekonomi lan mata pencaharian sing ana gandhengane karo pariwisata.

Iki nyengkuyung kabijakan kanggo mbantu upaya komunitas sing kena pengaruh gangguan amarga owah-owahan iklim, bencana alam, pandemi, terorisme, guncangan ekonomi, ketidakstabilan politik, lan ancaman liyane.

Pusat kasebut wis mimpin sawetara proyek sing gegandhengan karo ketahanan wiwit diwiwiti. Antarane wong-wong mau, Hurricane Maria lan Irma Recovery Initiative, kang Center mobilized support regional kanggo bantuan karo efforts Recovery ing Bahama lan Kapuloan Cayman. Kesadaran Sosial COVID-19

Kampanye kasebut nambah kesadaran ing antarane para pekerja pariwisata ing saindenging jagad babagan pandemik, dene Proyek Kapercayan Vaksin Membangun Tujuane kanggo nyuda ragu-ragu vaksin ing antarane para pekerja pariwisata ing saindenging jagad. Proyèk liya kalebu Inisiatif Ketahanan Ketahanan Pariwisata Global; Pengkajian Dampak Seismik:

St Vincent lan Grenadines; lan Building Better Stronger Together Initiative - Pembangunan Kapasitas Pariwisata Komunitas ing Pemasaran Digital.

"Wiwit wiwitan Pusat kasebut, kita wis kerja kanggo nambah kesadaran, mbangun kapasitas lan nindakake inisiatif inovatif babagan ketahanan pariwisata ing sawetara negara ing saindenging jagad. Kanggo diajeni kanthi cara iki tegese kita nindakake kanthi bener lan iki pancen motivasi, "ujare Direktur Eksekutif GTRCMC, Profesor Lloyd Waller.

Minangka ucapan selamat babagan penghargaan global iki, Wakil Kanselir UWI, Profesor Sir Hilary Beckles nyathet, "Ora ana bukti nyata sing luwih gedhe babagan komitmen Universitas kita marang pandangan lan tumindak global. Ing kene, ana penghargaan internasional liyane sing muncul saka aktivasi Strategi Triple-A kita, lan luwih tepat, pilar Alignment kita. Wakil Kanselir Beckles terus, "Kita jelas lan setya janji kanggo ngaktifake kemitraan akademisi, pemerintah, lan industri kaya iki kanggo kemajuan sektor kritis ing Karibia, kayata pariwisata."

Miturut Menteri Pariwisata lan Co-Chair Jamaika lan pangadeg GTRCMC, Edmund Bartlett, "Pengenalan saka panguwasa utama sing ngakoni lan menehi ganjaran sing unggul ing lelungan lan pariwisata pancen tulus lan nyoroti karya sing luar biasa iki. - Pusat ketahanan pariwisata wis ditindakake.

Penghargaan Perjalanan Dunia (WTA)

WTA didegaké ing 1993 kanggo ngakoni, menehi ganjaran lan ngrameke kaunggulan ing kabeh sektor industri pariwisata. Saiki, merek WTA diakoni sacara global minangka ciri utama kualitas, kanthi para pemenang nyetel pathokan sing dikarepake kabeh wong liya.

Universitas Hindhia Kulon

UWI wis lan terus dadi pasukan pivotal ing saben aspek pembangunan Karibia; manggon ing pusat kabeh upaya kanggo ningkatake kesejahteraan masyarakat ing wilayah kasebut.

Saka universitas London ing Jamaika kanthi 33 mahasiswa kedokteran ing 1948, UWI saiki dadi universitas global sing dihormati sacara internasional, kanthi cedhak 50,000 siswa lan limang kampus: Mona ing Jamaika, St.

Augustine ing Trinidad lan Tobago, Cave Hill ing Barbados, Lima Kepulauan ing Antigua lan Barbuda lan Kampus Terbuka, lan 10 pusat global kanthi kemitraan karo universitas ing Amerika Utara, Amerika Latin, Asia, Afrika, lan Eropa.

UWI nawakake luwih saka 800 sertifikat, diploma, sarjana, lan pilihan gelar pascasarjana ing Budaya, Seni Kreatif lan Pertunjukan, Pangan lan Pertanian, Teknik, Kamanungsan lan Pendidikan, Hukum, Ilmu Kedokteran,

Ilmu lan Teknologi, Ilmu Sosial, lan Olahraga. Minangka universitas terkemuka ing Karibia, duwe kolam renang paling gedhe saka intelek lan keahlian Karibia sing setya ngadhepi masalah kritis ing wilayah kita lan jagad sing luwih akeh.

UWI wis terus-terusan ditingkat ing antarane universitas paling dhuwur ing global dening agensi peringkat paling terkenal, Times Higher Education (THE). Ing World University Rankings 2022 paling anyar, dirilis ing September 2021, UWI munggah pangkat 94 sing apik banget saka taun kepungkur. Ing lapangan global saiki udakara 30,000 universitas lan lembaga riset elit, UWI ana ing antarane 1.5%.

UWI minangka siji-sijine universitas sing berbasis ing Karibia sing nggawe dhaptar bergengsi wiwit debut ing peringkat ing 2018. Saliyane posisi utama ing Karibia, uga ana ing ndhuwur 20 kanggo Amerika Latin lan Karibia lan 100 ndhuwur. universitas Golden Age global (antarane 50 lan 80 taun). UWI uga ditampilake ing antarane universitas terkemuka ing Peringkat Impact THE kanggo nanggepi keprihatinan paling gedhe ing donya, sing digarisake ing

17 United Nations Sustainable Development Goals (SDGs), kalebu Good Health and Wellbeing; Kesetaraan Gender lan Aksi Iklim.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...