Kabar Kawat

Perawatan Penyakit Alzheimer Inovatif kanthi Patch Transdermal

ditulis dening editor

Luye Pharma Group dina iki ngumumake yen anak perusahaan Luye Pharma Switzerland AG wis mlebu perjanjian karo Exeltis Pharma México, SA de CV lan Exeltis Pharmaceuticals Holding, SL (Exeltis), ing ngendi perusahaan menehi hak eksklusif Exeltis kanggo komersialisasi Rivastigmine Multi-Day Transdermal Patch. (Rivastigmine MD) ing Meksiko lan Polandia.

Rivastigmine MD minangka formulasi tembelan inovatif kaping pindho saben minggu saka Rivastigmine kanggo perawatan demensia entheng nganti moderat sing ana gandhengane karo penyakit Alzheimer. Obat kasebut dikembangake dening Luye Pharma ing platform patch transdermal proprietary lan wis entuk ijin pemasaran kanggo sawetara negara Eropa.

Bruno Delie, Manajer Umum Luye Pharma (Swiss), ujar: "Exeltis duwe platform komersial sing komprehensif lan akeh kawruh lan keahlian ing area terapi sistem saraf pusat (CNS). Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo Exeltis kanggo ngatasi kabutuhan komunitas pasien Alzheimer sing ora bisa ditindakake, lan mbantu wong-wong mau bisa ngatasi penyakit kasebut kanthi luwih apik. Dadi bagean saka Insud Pharma Group, sing kantor pusat ing Spanyol, Exeltis minangka perusahaan farmasi multinasional kanthi produk sing saiki didol ing 44 negara ing saindenging jagad. Perusahaan kasebut duwe pengalaman ekstensif babagan penyakit CNS lan operasi bisnis sing kuat ing Eropa lan LatAm.

Luye Pharma nyepetake pangembangan lan komersialisasi Rivastigmine MD ing pasar global. Penjualan ing pasar Eropa dilindhungi dening afiliasi lan mitra lokal perusahaan. Kangge, hak pangembangan lan komersialisasi eksklusif kanggo Rivastigmine MD ing Jepang wis diwenehake marang mitra Jepang. Luye Pharma uga ngrancang kanggo nyepetake pemasaran Rivastigmine MD ing sawetara negara berkembang lan pasar berkembang ing saindenging jagad.

Penyakit Alzheimer minangka penyakit neurodegeneratif sing ora bisa dibatalake sing nyebabake penurunan memori lan aspek kognitif liyane. Demensia sing digandhengake karo penyakit Alzheimer minangka bentuk demensia sing paling umum, kira-kira 60-80% saka kabeh kasus[i]. Dikira-kira ana luwih saka 50 yuta wong sing nandhang demensia ing saindenging jagad, angka sing disetel dadi luwih saka telung, dadi 152 yuta ing taun 2050[ii].

Kemajuan pangembangan obat anyar ing bidang penyakit Alzheimer relatif alon, lan saiki mung ana sawetara pilihan terapi sing kasedhiya kanggo pasien. Rivastigmine minangka obat lini pertama ing perawatan demensia sing ana gandhengane karo penyakit Alzheimer lan saiki dipasarake ing saindenging jagad.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...