Kabar Kawat

Solusi Ndandani Saraf Inovatif Nggunakake Tape

ditulis dening editor

WH Group Limited dina iki ngumumake yen Smithfield BioScience lan BioCircuit Technologies bakal bebarengan ngasilake Nerve Tape®, piranti medis sing bisa ndandani saraf tanpa jahitan kanggo ciloko traumatik. Teknologi kasebut bakal ngidini ahli bedah bisa operate luwih cepet lan entuk sambungan sing akurat, dipercaya saka saraf sing tatu, nyederhanakake proses bedhah lan ningkatake asil pasien.          

Nerve Tape® minangka piranti sing bisa ditanem sing kasusun saka submucosa usus cilik (SIS) decellularized porcine sing dipasang karo pancingan microscale kanggo lampiran jaringan. Bisa kanthi cepet lan gampang dibungkus ing rong ujung saraf sing pegat kanggo mbentuk sambungan sing kuat lan dipercaya kanthi ketegangan sing disebarake kanggo ningkatake regenerasi. Piranti kasebut bakal disiapake saka jaringan SIS sing bisa dilacak kanthi lengkap sing dipanen saka operasi AS Smithfield.

"Karya kita karo BioCircuit nuduhake portofolio ngembangake lan nilai sing digawe ing macem-macem pasar liwat rantai pasokan lan keahlian manufaktur Smithfield sing terintegrasi vertikal," ujare Courtney Stanton, Presiden Smithfield BioScience. "Kanthi panen bioproduk babi kanggo aplikasi medis - kayata organ, mukosa, lan jaringan - kita duwe kemampuan kanggo ningkatake urip liwat pangembangan obat-obatan lan piranti medis sing inovatif kaya iki."

"Kita ngarep-arep bisa nggarap Smithfield BioScience kanggo nggawa solusi piranti medis sing janjeni iki," ujare Michelle Jarrard, CEO BioCircuit Technologies. "BioCircuit setya ngembangake teknologi medis, kayata Nerve Tape®, kanggo ndandani, ngawasi, lan ngontrol saraf perifer kanthi tepat lan andal. Kita bungah banget kanggo nggayuh tingkat traceability lan safety produk sing luar biasa ing Smithfield ing pakaryan kita kanggo nguatake ahli bedah kanthi alat klinis sing kuat lan praktis sing nambah perawatan ciloko.

Sejajar karo nggawe rantai pasokan komersial kanggo Nerve Tape®, BioCircuit uga ngembangake piranti bioelektronik non-invasif sing bisa nutul aktivitas saraf lan otot kanggo nyedhiyakake pemantauan sensitif, resolusi dhuwur lan stimulasi loop tertutup sing selektif. Migunani ing bidang obat bioelektronik, neuromodulasi, neuro-prosthetics, lan rehabilitasi neuromuskular, teknologi bioelektronik iki nyedhiyakake klinisi kanthi kemampuan kanggo diagnosa kondisi kesehatan luwih awal, kanthi tepat ngirim terapi, lan nglacak asil saka wektu.

Smithfield BioScience nggunakake platform terintegrasi vertikal Smithfield kanggo nyuplai industri piranti farmasi lan medis kanthi sumber aman produk asal babi sing bisa dilacak menyang peternakan asale. Wiwit diwiwiti ing 2017, Smithfield BioScience wis dadi produsen heparin AS sing misuwur, produk farmasi penting sing digunakake kanggo nyegah pembentukan gumpalan getih sajrone prosedur medis tartamtu utawa ing pasien sing duwe risiko gumpalan.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar