Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Inovasi AI Anyar ing Ngawasi Jantung Jarak Jauh

ditulis dening editor

IMPLICITY® nampilake portofolio solusi pemantauan jantung jarak jauh ing Heart Rhythm 2022 (HRS 2022) sing bakal teka ing San Francisco, California, sing dianakake dening Heart Rhythm Society, antarane 29 April lan 1 Mei 2022.

Sorotan utama yaiku presentasi Teater Irama kanthi judhul, "Manajemen CIED kanthi Fitur Pemantauan Jarak Jauh Anyar: Saka Perawatan Standar nganti Kecerdasan Buatan," ing dina Jumuah, 29 April 2022, jam 2:15 PST ing Ekspo Inovasi, Booth 2155.

"Nggunakake CIED kanggo ngawasi jarak jauh (RM) saiki dianggep minangka standar perawatan, nanging nambah beban sing signifikan kanggo dokter amarga duwe tingkat positif palsu sing dhuwur. Sesi panel kita bakal njelajah kepiye teknologi anyar kayata AI bisa nyuda beban kerja iki lan mbantu nyepetake alur kerja klinik, "ujare Dr. Arnaud Rosier, Ph.D., electrophysiologist, lan CEO lan co-founder saka IMPLICITY®.

Pimpinan panemu utama ing panel kalebu:

• Niraj Varma, MB, ChB, FACC, Profesor Kedokteran lan Konsultan Elektrofisiologi ing Klinik Cleveland, sing dadi pionir nggunakake teknologi pemantauan remot kanggo piranti implan. Varma bakal dadi ketua sesi kasebut lan ngrembug babagan carane intelijen buatan (AI) ngowahi manajemen data perekam loop implan (ILR).

• Suneet Mittal, MD, FACC, FHRS, Direktur Laboratorium Electrophysiology, lan Associate Chief of Cardiology ing The Valley Hospital ing Ridgewood, New Jersey. Dheweke bakal nuduhake wawasan babagan pemantauan jarak jauh minangka standar perawatan, njelajah macem-macem alangan lan tantangan.

Minangka bagéan saka sesi kasebut, Dr. Rosier uga bakal nerangake carane ngawasi pasien jarak jauh (RPM) bisa ndhukung kesempatan kanggo riset klinis. IMPLICITY® bubar ngluncurake kompetisi unik sing menehi kesempatan kanggo para peneliti entuk akses gratis menyang platform IMPLICITY's® kanggo ndhukung pasinaon kanthi dhukungan saka tim ilmuwan data lan insinyur IMPLICITY.

IMPLICITY® ngumumake reresik FDA kanggo Analyzer ECG ILR bertenaga AI kanggo Perekam Loop Implantable ing Desember 2021. Paket lengkap solusi inovatif perusahaan bakal ditampilake ing acara HRS 2022 ing booth #1641.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...