Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Penjualan Pasar Pakan Serangga Tuwuh ing CAGR Kuwat Saka 8.2% Sajrone 2022 - 2032

ditulis dening editor

Global pasar pakan serangga disetel kanggo nyekseni wutah ing a CAGR saka 8.2% lan ndhuwur regane saka USD 1,996.4 Mn ing taun 2032.

Pasar Asia-Pasifik wis mimpin pasar, nanging Eropa samesthine bakal ngluwihi Asia-Pasifik sajrone wektu sing diantisipasi, amarga permintaan pakan ternak sing sugih protein ing wilayah kasebut uga disetujoni resmi kanggo tani mabur prajurit ireng. Ing sawetara taun kepungkur, panjaluk sing akeh kanggo diet sing sugih protein nambah pangsa pasar kanggo sumber protein sing ora konvensional kaya serangga kanthi 38%

Kebutuhan pakan serangga didorong dening praktik pertanian sing berkembang, ngembangake populasi, dhuwit, lan kabutuhan pasar kanggo panganan kewan sing nutrisi. Minangka wangun pakan serangga, larva lan cacing digunakake. Panjaluk kanggo loro subkategori kasebut samesthine bakal mundhak kanggo nanggepi panjaluk panganan kewan sing saya akeh

Minangka kabutuhan protein kewan kualitas dhuwur mundhak, uga kabutuhan pakan serangga kanggo pitik. Serangga sing bisa ditonton bisa uga wis teka ing titik sing bisa saingan karo produk kaya soy meal lan fishmeal, sing dadi unsur kunci ing komposisi pakan kewan lan aquafeed amarga popularitas sing saya tambah.

Njaluk | Ngundhuh Salinan Sampel nganggo Grafik & Dhaptar Gambar: https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-11604

Industri aquafeed tansah golek sumber nutrisi sing potensial. Akibaté, mealworms lan larva fly dadi luwih populer. Panjaluk sumber protein alternatif lan ekonomi, kayata serangga sing bisa dipangan kanggo pakan kewan saya mundhak amarga output perikanan saya mundhak. Pakan serangga diprakirakake dadi luwih populer ing panganan pitik lan daging babi uga ing budidaya

Protein serangga digunakake kanggo nggawe panganan olahan sing dikemas lan siap dikonsumsi. Bar protein lan shake protein bubuk, uga sawetara panganan, kalebu protein serangga. Temenan, owah-owahan panggunaan protein serangga kanggo produk panganan bakal mbukak kesempatan wutah anyar sajrone jangka wektu sing diantisipasi.

Tombol Penting saka Sinau Pasar

  • Pasar pakan serangga samesthine bakal tuwuh ing CAGR 11% lan 16% ing Eropa lan Amerika, nganti 2032.
  • Pangsa pasar pakan kewan saka unggas nyekel 21% saka total pasar ing taun 2021.
  • Total dodolan pasar Amérika Lor saiki dipatok ing USD 870 Mn.
  • Kepinginan sing akeh kanggo nutrisi sing sugih protein wis nambah pangsa pasar sumber protein pengganti kayata serangga.
  • Epidemi COVID-19 nyebabake macem-macem masalah kanggo industri panganan. Yen dibandhingake karo pasokan pakan kewan tradisional, industri pakan serangga saiki ngadhepi masalah kayata produksi massal. Unsur utama sing dijangkepi bakal tuwuh ing pasar pakan serangga global yaiku ekspansi sektor akuakultur lan unggas.

"Produsen komponen pakan serangga bisa entuk bathi kanthi fokus ing bisnis sumber protein, "sektor nutrisi serangga uga bakal dadi pasar potensial kanggo pakan ternak, sing ana gandhengane karo permintaan produk protein ing saindenging jagad." ngandika analis Future Market Insights.

Landskap sing kompetitif

Produsen pakan serangga ngupayakake riset lan pangembangan kanggo nambah kualitas produke.

Thai Union Group- Perusahaan kasebut miwiti debut barang protein serangga ing Thailand ing Maret 2020, ngisi industri kanthi investasi $ 6 yuta ing merek sing diarani Flying Spark. Perusahaan kasebut ngaku nyedhiyakake suplemen protein alternatif adhedhasar proses sing canggih lan berkualitas tinggi.

Protix BV- Ing Maret 2020, perusahaan kasebut ngumumake manawa Rabo Corporate bakal dadi pemangku kepentingan, ujar manawa iki bakal mbantu ngembangake kemampuan produksi protein serangga ing Walanda.

Beta Hatch- Cavallo Ventures lan Brighton Jones dikonfirmasi ing Mei 2020 manawa perusahaan kasebut entuk $ 4 yuta liwat investasi. Perusahaan iki arep mbangun fasilitas produksi ing Amerika Utara ing ngendi bakal miwiti produksi massal komersial saka mealworms.

Proyek ValuSects- Proyek diluncurake ing Mei 2021 kanthi tujuan nambah teknologi pangolahan lan manufaktur serangga sing bisa ditonton. Eropa nyedhiyakake dhuwit kanggo riset iki kanthi jumlah 3 yuta euro.

Segmen Pasar Katutup Ing Analisis Pasar Pakan Serangga

Miturut jinis produk:

  • Cacing Panganan
  • Larva mabur
  • Cacing Silk
  • Cicadas
  • liyane

Miturut Aplikasi:

  • Akuakultur
  • Nutrisi Babi
  • Nutrisi Unggas
  • Nutrisi susu
  • liyane

Miturut Wilayah:

  • Amerika Utara
  • Amerika Latin
  • Eropah
  • Asia Wétan
  • Asia South
  • Oceania
  • Timur Tengah & Afrika

Temokake luwih akeh babagan analisis laporan kanthi angka lan tabel data, bebarengan karo tabel isi. Takon analis- https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-11604

Pitakon Utama sing Wangsulan ing Laporan kasebut

  • Pira regane pasar pakan serangga saiki?
  • Ing CAGR apa pasar samesthine bakal tuwuh?
  • Kepiye kinerja ing limang taun kepungkur?
  • Apa ramalan prospek permintaan kanggo pasar pakan serangga?
  • Sapa 5 pemain paling ndhuwur sing operasi ing pasar?
  • Kepiye para pemain pasar nanggepi perkembangan anyar ing pasar?
  • Endi negara utama sing nyebabake panjaluk topping gula?
  • Apa prospek sing diwenehake Eropa?
  • Ing tingkat apa pasar pakan serangga AS bakal tuwuh?

About FMI:

Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama intelijen pasar lan layanan konsultasi, kanggo klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, ibukutha finansial global, lan duwe pusat pangiriman ing AS lan India. Laporan riset pasar paling anyar lan analisis industri mbantu bisnis ngarahake tantangan lan njupuk keputusan kritis kanthi percaya diri lan kajelasan sajrone kompetisi sing angel. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi nyedhiyakake wawasan sing bisa ditindakake sing bisa nyebabake pertumbuhan berkelanjutan. Tim analis sing dipimpin ahli ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien nyiapake kabutuhan konsumen sing bakal berkembang.

Hubungi:

Nomer Unit: 1602-006

Teluk Jumeirah 2

Nomer Plot: JLT-PH2-X2A

Jumeirah Lakes Towers, Dubai

Uni Emirat Arab

LinkedInTwitterblog



Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...