Airlines Airport Asosiasi aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Pitakonan News wong Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Lelungan antar moda: Lelungan sing aman lan lancar ngluwihi penerbangan

Lelungan antar moda: Lelungan sing aman lan lancar ngluwihi penerbangan
Lelungan antar moda: Lelungan sing aman lan lancar ngluwihi penerbangan
ditulis dening Harry Johnson

Nalika lelungan dadi luwih nyambung lan intermodal, duwe sistem digital terpadu sing nyederhanakake perjalanan penumpang ngliwati darat, segara lan udhara bakal dadi saya penting.

Benoit Verbaere, SITA EropahDirektur Pengembangan Bisnis, Lelungan lan Transportasi, nuduhake pikirane babagan owah-owahan digital sing ditindakake dening pandemi COVID-19 lan nerangake kepiye SITA nggawa IT lan keahliane menyang pasar perjalanan sing luwih akeh.

Nalika lelungan pandemi, kepiye sampeyan ndeleng kahanan pasar saiki? Kepiye lanskap katon saka sudut pandang pemulihan? 

Pandemi kasebut ora ngilangi kepinginan wong kanggo lelungan. Wis reshaped carane padha arep lelungan. Penumpang ngandhani yen pengin pengalaman lelungan sing gampang nggunakake teknologi - kayata smartphone - kanggo nggampangake saben langkah perjalanan. COVID-19 nduwe pengaruh gedhe babagan cara industri perjalanan, meksa fokus maneh ing perjalanan penumpang minangka pengalaman digital sing cedhak. saka SITARiset dhewe, kita wis ndeleng prioritas investasi IT ing antarane maskapai lan bandara pindhah menyang teknologi layanan mandiri, biometrik, lan tanpa sentuhan. Iki ora beda karo moda transportasi liyane.

Apa syarat umum kanggo industri perjalanan sing luwih akeh padha karo udhara? Kepiye posisi SITA kanggo mbantu?

Apa wae bentuk lelungan, butuh lelungan otomatis sing aman lan lancar, wates sing luwih efisien, kinerja tepat wektu sing luwih apik, lan kapasitas sing luwih gedhe. Ing saindenging industri lelungan, kita ngadhepi masalah sing padha lan perlu kanggo ngatasi masalah kasebut kanthi cara sing umum lan umum - yaiku kanggo lelungan udara, pelayaran, sepur, utawa acara.

SITA wis ngembangake solusi kanggo industri transportasi udhara ing ngendi penumpang bisa nggunakake ponsel kanggo ngatur saben langkah lelungan lan pasuryane bisa dikenali ing saben titik kontak. Contone, platform maya SITA Flex ngidini para penumpang nggunakake seluler ing ngendi wae ing bandara tanpa kudu ngunjungi meja utawa kios check-in tetep. Iki nggunakake API lan awan kanggo ngekstrak lan ngatur data perjalanan, menehi penumpang layanan mandiri seluler lan lelungan otomatis ing utawa ing bandara. Digabungake karo SITA's Smart Path, solusi layanan mandiri biometrik, penumpang bisa diidentifikasi ing saben langkah nggunakake pasuryane minangka identitas.

Pengalaman penumpang digital iki bisa ditiru ing mode transportasi liyane. Contone, boarding biometrik bakal ngidini penumpang pelayaran sing wis ndhaptar paspor lan biometrik ing aplikasi pelayaran kanggo numpak kapal mung nganggo rai.

Stasiun sepur uga duwe syarat umum kanggo bandara babagan cara ngatur stasiun kasebut. Dheweke kudu nambah aliran penumpang kanthi tandha sing luwih apik, ngatur gangguan kanthi menehi informasi pas wektune, komunikasi karo wong sing seneng lelungan ing pirang-pirang basa, lan nggabungake data operasional lan penumpang. Maneh, dheweke bisa nggunakake keahlian lan solusi sing wis dikembangake kanggo maskapai lan bandara. 

Kita duwe solusi, keahlian, lan layanan kanggo ngirim lelungan sing nyambung, ora preduli apa mode perjalanan.

Kita wis nyumurupi, utamane ing saindenging Eropa, pindhah menyang lelungan intermodal kanthi rel kanggo penerbangan utawa pelayaran. Kepiye carane bisa mbantu nggawe perjalanan kasebut luwih lancar?  

Saiki, lelungan pengin pengalaman lelungan sing saling nyambungake lan gabung - apa lelungan liwat dalan, udhara, utawa ril - lan kabeh aspek liyane ing urip kita, dikelola liwat seluler. Saka wayahe padha lumaku metu lawang kanggo njupuk Sepur menyang bandara, padha pengin saben langkah saka lelampahan pas apik karo sabanjuré. Solusi lelungan antar moda ora anyar, nanging nganti saiki, dheweke durung diintegrasi. Nalika saiki, sampeyan bisa tuku tiket sing nggabungake udhara lan rel, asring lelungan kasebut ora lancar. Ing kene kita bisa nulungi.

Ing SITA, kita duwe pengalaman nglumpukake macem-macem pemangku kepentingan liwat platform siji lan mbantu nggunakake cara digital kanggo nyederhanakake pengalaman lan operasi. Yen sampeyan ndeleng pesawat siji saka, Paris menyang Geneva, ana nganti 10 pemangku kepentingan - maskapai, bandara, agensi tapel wates lan panangan darat - sing kudu kerja bareng kanggo ndhukung penerbangan kasebut. Solusi kita mbisakake. Nalika pindhah menyang ekosistem intermodal saka 100+ kontributor aktif kanggo ngirim lelungan sing nyambung, kita bisa ndhukung sistem digital terpadu sing nyederhanakake perjalanan. Lan perjalanan ora mandheg nalika teka. Sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang lawang acara global lan pengalaman pariwisata. Kita nambah nilai kanggo nglayani tawaran intermodal iki, ing ngendi njupuk data lan nerjemahake model data saka siji industri menyang industri liyane kanthi konsisten minangka kunci.   

We duwe solusi Border kuwat digunakake utamané ing bandara. Apa solusi kasebut bisa digunakake ing wates liyane, kayata ing segara?

Kita miwiti bisnis tapel wates ing 1996 ing siyap kanggo Olimpiade 2000 ing Sydney. Bisnis kita fokus ing gerakan aman wong. Apa iku acara utama kayata Piala Donya FIFA ing Afrika Kidul, utawa kulawarga arep preian, kita wis ana kanggo nggawe iku gampang lan luwih aman. Sajrone pirang-pirang taun, kita wis nyempurnakake kemampuan intelijen lan nargetake kanggo mbantu pamrentah ndeteksi kegiatan sing curiga lan njupuk langkah sing ditargetake kanggo njaga watese. Sawise pandemi COVID-19, solusi Border uga duwe peran penting kanggo nyuda risiko kesehatan lan mbangun maneh kepercayaan penumpang. Saiki kanthi portofolio manajemen tapel wates pungkasan sing lengkap ing kabeh perjalanan penumpang, kita ana ing posisi sing apik kanggo nambah keahlian penerbangan menyang wates darat lan segara. Iki minangka langkah liya kanggo menehi pengalaman sing lancar lan aman manawa sampeyan lelungan kanthi pesawat, sepur, utawa mobil.

Nyederhanakake ijol-ijolan data lan ningkatake pengalaman safety lan lelungan kanggo kepentingan kabeh pihak sing duwe kepentingan. Aku bungah banget kanggo ndeleng apa sing bakal ditindakake.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar