Kategori - Turki & Caicos

Warta Plancongan Turks & Caicos & Pariwisata
Kapuloan Turks lan Caicos minangka kapuloan saka 40 pulau karang sing asor ing Samodra Atlantik, sawijining Wilayah Inggris ing Jaban rangkah kidul sisih kidul Bahama. Pulo gerbang Providenciales, sing dikenal kanthi jeneng Provo, minangka papan dununge Grace Bay Beach sing wiyar, kanthi resort mewah, toko lan restoran. Situs nyilem skuba kalebu karang penghalang 14 mil ing pesisir sisih lor Provo lan tembok ing jero banyu 2,134m sing dramatis ing pulau Grand Turk.