Kategori - Berita travel Antigua & Barbuda

Antigua & Barbuda Pariwara & Pariwara Warta kanggo para pengunjung. Negara kasebut minangka negara dhaerah pulau ing Hindia Kulon ing Amerika, ana ing antarane Laut Karibia lan Samodra Atlantik. Dumadi saka rong pulau utama, Antigua lan Barbuda, lan sawetara pulau sing luwih cilik (kalebu Great Bird, Green, Guiana, Long, Maiden lan Kepulauan York lan ing sisih kidul, pulau Redonda). Populasi permanen udakara 95,900 (est. 2018), lan 97% penduduk ing Antigua.