Kategori - Warta lelungan Australia

Australia, kanthi resmi Persemakmuran Australia, minangka negara berdaulat sing kalebu daratan saka bawana Australia, pulau Tasmania, lan akeh pulau cilik. Negara kasebut minangka negara paling gedhe ing Oseania lan negara paling gedhe nomer enem ing saindenging jagad.