Kategori - Warta lelungan El Salvador

El Salvador Berita Pariwisata & Pariwisata kanggo para pengunjung. El Salvador, kanthi resmi Republik El Salvador, minangka negara paling cilik lan paling padhet ing Amerika Tengah. Watesan karo sisih lor-lor karo Honduras, ing sisih lor-kulon karo Guatemala, lan sisih kidul karo Samodra Pasifik. Ibukutha lan kutha paling gedhe ing El Salvador yaiku San Salvador.