Kategori - Warta lelungan Indonesia

Berita Pariwisata & Pariwisata Indonesia kanggo para pengunjung. Indonesia, kanthi resmi Republik Indonesia, minangka negara ing Asia Tenggara, ing antarane samodra India lan Pasifik. Minangka negara pulau paling gedhe ing saindenging jagad, kanthi luwih saka pitulas ewu pulau, lan ing 1,904,569 kilometer persegi, nomer 14 paling gedhe miturut wilayah daratan lan nomer 7 ing gabungan segara lan daratan.