Kategori - Berita perjalanan Mauritius

Berita Pariwisata & Pariwisata Mauritius kanggo para pengunjung. Mauritius, sawijining negara pulau Samudra Hindia, misuwur amarga gisik, laguna lan karang. Interioré pegunungan kalebu Taman Nasional Gorges Sungai Ireng, kanthi alas udan, air terjun, jalur hiking lan satwa kaya rubah sing mabur. Capital Port Louis duwe situs kayata trek jaran Champs de Mars, omah perkebunan Eureka lan Taman Botani Sir Seewoosagur Ramgoolam abad ka-18.