Kategori - Kongo, berita perjalanan Republik Demokrat

Republik Demokratik Kongo, uga dikenal minangka DR Kongo, DRC, DROC, Kongo-Kinshasa, utawa mung Kongo, minangka negara sing dununge ing Afrika Tengah. Biyen jenenge Zaire. Negara kasebut minangka negara paling gedhe ing Afrika sub-Sahara, dadi negara nomer loro paling gedhe ing kabeh wilayah Afrika, lan nomer 11 paling gedhe ing saindenging jagad.

>