Kategori - Warta Perjalanan Samoa Amerika

Samoa Travel and News Pariwisata Samoa kanggo para pengunjung.

Samoa Amerika minangka wilayah AS sing isine 7 pulau Pasifik Selatan lan atoll. Tutuila, sawijining pulau paling gedhe, dadi ibukota Pago Pago, sing pelabuhan alam digawe kanthi puncak gunung vulkanik kalebu Pegunungan Rainmaker sing dawane 1,716 kaki. Dibagi ing antarane pulau Tutuila, Ofu lan Ta'ū, Taman Nasional Samoa Amerika nyoroti pemandangan tropis wilayah kasebut kanthi alas alas, pantai lan karang.