Kategori - Warta lelungan Saint Lucia

Plancongan & pariwisata Saint Lucia kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata ing Saint Lucia. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Saint Lucia. Informasi Plancongan Castries.

Saint Lucia minangka negara pulau Karibia Wétan kanthi pasangan gunung sing dramatis, Pitons, ing pesisir kulon. Pesisir kasebut dadi pantai vulkanik, papan nyelam karang, resort mewah lan desa nelayan. Tilase ing alas udan ing njero njero banyu terjun kaya Toraille setinggi 15 m, sing nempuh jurang menyang kebon. Ibukutha, Castries, minangka plancongan plancongan sing populer.
>