Kategori - Warta lelungan Trinidad lan Tobago

Warta pariwisata & pariwisata Trinidad lan Tobago kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Trinidad lan Tobago. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Trinidad lan Tobago. Informasi Plancongan Port Spanyol. Trinidad lan Tobago minangka sawijining negara dwi-pulo Karibia cedhak Venezuela, kanthi tradhisi lan masakan khas Creole. Ibukutha Trinidad, Port of Spain, dadi karnaval sing rame nampilake musik calypso lan soca. Akeh spesies manuk duwe papan suci kayata Pusat Alam Asa Wright. Pulo Tobago sing luwih cilik dikenal kanthi pasisir lan Cagar Alam Hutan Utama Ridge, sing ndhelikake manuk kolibri.