Kategori - Berita perjalanan Tuvalu

Berita pariwisata & turisme Tuvalu kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Tuvalu. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Tuvalu. Informasi Tuvalu Travel. Tuvalu, ing Pasifik Kidul, minangka negara pulau independen ing Persemakmuran Inggris. 9 pulau kasebut kalebu atoll cilik lan pulau-pulau karang kanthi pantai tanpa palem lan situs WWII. Off Funafuti, ibukutha, Area Konservasi Funafuti nawakake perairan sing tenang kanggo nyilem lan snorkeling ing antarane penyu laut lan iwak tropis, ditambah uga sawetara pulau cilik sing ora ana ing omah sing nglindhungi manuk segara.