Kategori - Berita wisata Kepulauan Cook

Kepulauan Cook minangka sawijining negara ing Pasifik Selatan, sing duwé hubungan politik karo Selandia Baru. 15 pulau kasebut kasebar ing wilayah sing jembar. Pulo paling gedhe, Rarotonga, papane pegunungan lan Avarua, ibukutha nasional. Ing sisih lor, Pulo Aitutaki duwe laguna jembar sing diubengi karo terumbu karang lan pulau-pulau cilik, pasir. Negara iki misuwur amarga akeh situs snorkeling lan menyelam.