Kategori - Kepulauan Virgin Inggris

Berita Pariwisata & Pariwisata Pulau Virgin Inggris kanggo para pengunjung. Kapuloan Virgin Inggris, bagean saka kepulauan vulkanik ing Karibia, minangka wilayah Inggris ing jaban rangkah. Minangka 4 pulau utama lan akeh sing luwih cilik, dikenal kanthi pesisir kanthi garis karang lan minangka tujuan kapal pesiar. Pulo paling gedhe, Tortola, yaiku ibu kutha, Road Town, lan Taman Nasional Sage Mountain sing kebak alas udan. Ing pulo Virgin Gorda ana Baths, labirin saka watu pinggir pantai.