Kategori - Warta lelungan Saint Kitts lan Nevis

Plancongan & pariwisata Saint Kitts lan Nevis kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata ing Saint Kitts lan Nevis. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Saint Kitts lan Nevis. Informasi Wisata Basseterre.

Saint Kitts lan Nevis minangka negara dwi-pulau sing ana ing antarane Samodra Atlantik lan Laut Karibia. Kondhang amarga gunung lan pantai sing ditutupi awan. Akeh bekas perkebunan gula saiki dadi losmen utawa reruntuhan atmosfer. Pulo sing luwih gedhe saka 2 pulau, Saint Kitts, didominasi dening gunung geni Gunung Liamuiga sing ora aktif, dununge danau kawah, kethèk vervet ijo lan alas udan sing nyebrang kanthi jalur pendakian.