Kategori - Kapuloan Virgin AS

News Plancongan Pulau Virgin AS. Kapuloan Virgin AS minangka klompok pulo lan pulau Karibia. Wilayah AS, misuwur kanthi pantai pasir putih, karang lan bukit-bukit sing mekar. Pulo St. Thomas dununge ibukutha, Charlotte Amalie. Ing sisih wétan ana pulau St. John, sing umume kalebu Taman Nasional Kepulauan Virgin. Pulo St. Croix lan kutha-kutha sing bersejarah, Christiansted lan Frederiksted, ana ing sisih kidul.