Kategori - Warta Kepulauan Cayman

Kapuloan Cayman, sawijining Wilayah ing Luar Negeri Inggris, kalebu 3 pulau ing Segara Karibia sisih kulon. Grand Cayman, sawijining pulau paling gedhe, misuwur amarga resort pantai lan macem-macem situs nyilem lan snorkeling. Cayman Brac minangka titik peluncuran sing populer kanggo wisata mancing laut jero. Little Cayman, sawijining pulau paling cilik, kalebu satwa sing beda-beda, wiwit saka iguana meh nganti ke laut, kayata boobie sikil abang.