Kategori - Warta perjalanan Sri Lanka

Warta pariwisata & pariwisata Sri Lanka kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta perjalanan lan pariwisata paling anyar ing Sri Lanka. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Sri Lanka. Informasi Plancongan Colombo. Sri Lanka, kanthi resmi Republik Sosialis Demokratik Sri Lanka, minangka negara pulau ing Asia Kidul, dununge ing Samodra India ing sisih kidul-kulon Teluk Benggala lan ing sisih kidul-wétan Segara Arab.