Kategori - Berita lelungan Belgia

Belgia, sawijining negara ing Eropa Kulon, misuwur kanthi kutha abad pertengahan, arsitektur Renaissance lan minangka markas Uni Eropa lan NATO. Negara kasebut duwe wilayah sing khas kalebu Flanders sing nganggo basa Walanda ing sisih lor, Wallonia sing basa Prancis ing sisih kidul lan komunitas sing nganggo basa Jerman ing sisih wétan. Ibukutha dwibasa, Brussels, nduwe guildhall ing Grand-Place lan bangunan seni-nouveau sing elegan.