Kategori - Warta lelungan Islandia

News Plancongan & Pariwisata Islandia kanggo para pengunjung. Islandia, sawijining negara pulau Nordic, ditegesake kanthi lanskap sing dramatis kanthi gunung geni, geyser, sumber banyu panas lan lapangan lahar. Gletser masif dilindhungi ing taman nasional Vatnajökull lan Snæfellsjökull. Umume penduduk urip ing ibukutha, Reykjavik, sing duwe kekuwatan panas bumi lan dadi museum Nasional lan Saga, nglacak sejarah Viking Islandia.