Kategori - Warta lelungan Italia

Italia Plancongan & Pariwara Italia kanggo para pengunjung. Italia, sawijining negara Eropa kanthi garis pantai Mediterania sing dawa, menehi kesan budaya lan masakan Barat. Ibukuthané, Roma, minangka papan dununge kanggo Vatikan uga seni tengara lan reruntuhan kuna. Kutha-kutha utama liyane kalebu Florence, kanthi karya-karya Renaissance kayata Michelangelo "David" lan Duomo saka Brunelleschi; Venice, kutha kanal; lan Milan, ibukutha mode Italia.