Kategori - Warta lelungan Jepang

Warta perjalanan & pariwisata Jepang kanggo para wisatawan lan profesional plancongan. Jepang minangka negara pulau sing dununge ing Asia Wétan. Watesan karo Segara Jepang ing sisih kulon lan Samodra Pasifik ing sisih wetan, lan jembar luwih saka 3,000 kilometer ing sadawane pesisir bawana saka Segara Okhotsk ing sisih lor nganti Segara China Wétan lan Laut Filipina ing sisih kidul

>