Kategori - Warta Perjalanan Jerman

News Plancongan & Pariwisata Jerman kanggo para pengunjung. Jerman minangka negara Eropa Kulon kanthi lanskap alas, kali, Pegunungan lan pantai Laut Lor. Wis luwih saka 2 millennia sejarah. Berlin, ibukutha, minangka papan dununge seni lan Nightlife, Gerbang Brandenburg lan akeh situs sing ana gandhengane karo WWII. Munich kondhang amarga dewan Oktoberfest lan bir, kalebu Hofbräuhaus ing abad kaping-16. Frankfurt, kanthi bangunan pencakar langit, duwe Bank Sentral Eropa.