Kategori - Berita perjalanan Kirgistan

Berita Plancongan & Pariwisata Kyrgyzstan kanggo para pengunjung. Kyrgyzstan, kanthi resmi Republik Kyrgyz, uga dikenal kanthi jeneng Kirghizia, minangka negara ing Asia Tengah. Kyrgyzstan minangka negara sing ora duwe landasan sing duwe wilayah pegunungan. Watesan karo Kazakhstan ing sisih lor, Uzbekistan ing sisih kulon lan kidul-kulon, Tajikistan ing sisih kidul-kulon lan China ing sisih wetan.