Kategori - Warta lelungan Mesir

Berita Plancongan & Pariwisata Mesir kanggo para pengunjung. Mesir, sawijining negara sing ngubungake Afrika sisih lor-wétan karo Timur Tengah, wiwit jaman firaun. Monumen sing umure Millennia lenggah ing sadawane Lembah Kali Nil sing subur, kalebu Piramida kolosal Giza lan Great Sphinx uga Kuil Karnak sing dilapisi hieroglif Luxor lan Lembah makam Raja-raja. Ibukutha, Kairo, minangka papan kanggo landmark Ottoman kaya Masjid Muhammad Ali lan Museum Mesir, sawijining barang kuno.