Kategori - Warta lelungan Polandia

Berita plancongan & pariwisata Polandia kanggo para plancong lan profesional plancongan. Polandia, kanthi resmi Republik Polandia, minangka negara sing dununge ing Eropa Tengah. Dipérang dadi 16 subdivisi administratif, jembaré 312,696 kilometer persegi, lan duwé iklim mangsan umume