Kategori - Polinesia Prancis

Polinesia Prancis, sawijining kolektivitas luar negeri ing Prancis, kalebu luwih saka 100 pulau ing Pasifik Selatan, udakara luwih saka 2,000km. Dipérang dadi nusantara Austral, Gambier, Marquesas, Society, lan Tuamotu, dheweke kondhang amarga laguna kanthi pinggiran karang lan hotel bungalow ing perairan. Fitur pulau kalebu pantai pasir putih lan ireng, gunung, backcountry kasar lan air terjun sing menjulang.