Kategori - Warta lelungan Spanyol

Warta plancongan & pariwisata Spanyol kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Spanyol. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Spanyol. Informasi Plancongan Madrid. Spanyol, sawijining negara ing Semenanjung Iberia Eropa, kalebu 17 wilayah otonomi kanthi geografi lan budaya sing beda-beda. Ibukutha Madrid minangka papan dununge Royal Palace lan museum Prado, sing dikerjakake dening tuan-tuan Eropa. Segovia nduwe kastil abad pertengahan (Alcázar) lan saluran air Romawi sing utuh. Ibukutha Catalonia, Barcelona, ​​ditemtokake dening landmark modernis aneh Antoni Gaudí kaya greja Sagrada Família.

>