Kategori - Warta Plancongan Walanda

Walanda lan Walanda lelungan & warta pariwisata kanggo para turis profesional lan pengunjung. Sing kudu dingerteni pengunjung ing Holland lan Walanda. Walanda, sawijining negara ing sisih lor-kulon Eropa, misuwur kanthi pemandangan kanal, lapangan tulip, kincir angin lan rute bersepeda sing rata. Amsterdam, ibukutha, minangka omah saka Rijksmuseum, Museum Van Gogh lan omah sing didhelikake dening diaris Yahudi Anne Frank nalika Perang Dunia II. Omah-omah gedhong Canalside lan karya saka para seniman kalebu Rembrandt lan Vermeer isih tetep ana ing "Umur Emas" ing abad kaping 17 ing kutha kasebut.